K-Vantaa kukisti Peliitat voittomaalikilpailussa - SaPKo ja Jokipojat voittoihin varsinaisella peliajalla

22.1.2020
K-Vantaa kukisti Peliitat voittomaalikilpailussa - SaPKo ja Jokipojat voittoihin varsinaisella peliajalla

K-Vantaan puolustaja Roope Reini nakutteli tehot 2+1 Heinolassa (Kuva: Shaun Duncan)

Kiekko-Vantaa nousi kahden maalin tappioasemasta rankkarivoittoon. SaPKo kukisti Hokin Kajaanissa ja Jokipojat puristi 4-3 kotivoiton Ketterästä.

PELIITAT - KIEKKO-VANTAA 4-5 (VL)

Peliittojen ja Kiekko-Vantaan välinen kamppailu venyi aina voittomaalikilpailuun asti. Peliitat johti kamppailua kahdella maalilla vielä noin seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Lohipaidat nousivat kuitenkin tasoihin ja lopulta voittoon asti. Kotijoukkue viimeisteli kaikki maalinsa ylivoimalla. Tolppien väliin osuivat Leevi Tukiainen, Samu Kaasinen, Aapo Ahola ja Jesse Liuksiala uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat kahdesti osunut puolustaja Roope Reini (2+1), Oliver Kiljunen sekä Eetu Mäki. Konsta Hirvonen naulasi ratkaisun voittomaalikilpailussa.

HOKKI - SAPKO 1-6

SaPKo jyräsi voittoon Kajaanissa. Kolmen tehopisteen iltaa viettivät pässipaitojen Roope Hirvonen (2+1) ja Joonas Savolainen (1+2). Maalinteossa vierailta onnistuivat myös Teemu Lämsä, Matias Rauvola sekä Juuso Walli. Kotijoukkueen ainokaisen viimeisteli Mestis-debyytissään Mikko-Matti Paakkola.

JOKIPOJAT - KETTERÄ 4-3

Jokipojat kaatoi Ketterän keskiviikkona 1987 katsojan edessä maalein 4-3. Ville Räsänen, Terry And, Jussi Tammela ja Matias Varttinen viimeistelivät ärjypaitojen maalit. Vieraiden Jaakko Lantta iski tehot 1+2. Jesse Hallikas ja Arttu Rämö Ketterän muut maalintekijät.


---
Julkaisija: