KeuPa HT nollasi Hokin - Kettunen tyylitteli hatullisen

18.1.2020
KeuPa HT nollasi Hokin - Kettunen tyylitteli hatullisen

Kuva: Tomi Autio

KeuPa HT kaatoi Hokin vieraskaukalossa tyylipuhtaasti 6-0. Jokipojat, SaPKo, TUTO ja KOOVEE lauantai-illan muut voittajat.

HOKKI - KEUPA HT 0-6

KeuPa HT oli tyly vieras iskemällä Kajaanissa kuusi maalia. Keuruulaisten maalivahti Niko Parkkinen torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä. Jannet Kettunen, Kumpulainen ja Väyrynen olivat jälleen vauhdissa. Kettunen tyylitteli hatullisen maaleja, Kumpulainen teki esityön kolmeen maaliin ja Väyrynen viimeisteli ottelun avausmaalin, kun vain 43 sekuntia oli pelattu. Niki Huovinen latoi kaksi keuruulaisten osumista.

JOKIPOJAT - IPK 6-3

Mehtimäellä Jokipojat kukisti IPK:n maalein 6-3. Taavi Tiala, Saku Kivinen, Tatu Kokkola (1+2), Esa Lehikoinen (1+1), Jaakko Kuusisto ja Erno Räisänen vastasivat kotijoukkueen maaleista lauantaina. Joonas Larinmaa ja Ville Räsänen keräsivät kaksi syöttöpistettä mieheen. Peli-Karhujen maalintekijät Saku Kinnunen (1+1), Jere-Matias Alanen (1+1) sekä Lauri Huhdanpää. Saku Vesteriselle kaksi syöttöpistettä.

KIEKKO-VANTAA - SAPKO 2-3

Vantaalaisyleisölle tarjoiltiin jälleen tiukka kiekkotrilleri. Vierasjoukkue SaPKo käänsi ottelun lopulta nimiinsä ajassa 55:05 syntyneellä Matias Rauvolan maalilla. Lohipaidoista tolppien väliin osuivat Eemeli Räsänen ja Harri Kainulainen. SaPKon kaksi ensimmäistä maalia olivat Henri Keskilohkon ja Even Myreng-Kjellesvikin käsialaa.

PELIITAT - TUTO 2-3

TUTO haki arvokkaat vieraspisteet Heinolasta. Ottelun hahmo oli kaikissa turkulaisten maaleissa mukana ollut Juho Virtanen (1+2). Erik Embrichille tehot 1+1 ja tulokkaiden pistepörssiä johtava Lassi Vanhatalo viimeisteli voittomaalin ylivoimalla. Peliitojen maalintekijöinä Aleks Haatanen ja Aapo Ahola (1+1).

ROKI - KOOVEE 3-6

KOOVEE iski kolme illan kuudesta maalistaan yhden ylivoiman aikana. Ajassa 34:16 RoKin Eetu-Santeri Koivuselle tuomittiin 5+20 min. pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta ja tamperelaiset ottivat viiden minuutin ylivoimasta hyödyn irti. Tämän YV:n aikana osuivat Jimi Kuronen (1+1), Roby Järventie ja Otto Mäkinen (1+1). Anton Ollikainen viimeisteli ottelussa tehot 1+3. KOOVEElta osuivat myös Jesper-Juhani Ilvessuo ja Nikolas Matinpalo.
Kotijoukkueen maaleista kaksi oli puolustaja Samuli Rahikaisen käsialaa ja RoKin kolmannen viimeisteli Niko Lahtinen.


---
Julkaisija: