Väyrynen niittasi tasoituksen ajassa 59:59 ja KeuPa nousi lopulta voittoon

17.1.2020
Väyrynen niittasi tasoituksen ajassa 59:59 ja KeuPa nousi lopulta voittoon

Kuva: Shaun Duncan

Rovaniemellä nähtiin varsinainen trilleri, jossa KeuPa HT nousi tasoihin viimeisellä sekunnilla ja lopulta voittomaalikilpailussa voittoon. Varsinaisella peliajalla voitot perjantaina napsivat KOOVEE, Peliitat, Ketterä ja TUTO Hockey.

ROKI - KEUPA HT 4-5 (VL)

Rovaniemellä tarjoiltiin kiekkotrilleri, jossa jännitystä riitti aivan loppuun saakka ja lopulta voittomaalikilpailuun asti.
Varsinaisella peliajalla RoKin maaleista vastasivat Eetu Karvinen, Olli-Matti Järvelä sekä kaksi nopeaa maalia kolmannen erän loppupuoliskolla viimeistellyt tehohyökkääjä Ville Heikkinen.
Keuruulaisita osuivat William Mäkinen, Mikko Lahtinen, Justus Mikkonen sekä ottelun viimeisellä sekunnilla tasoitusmaalin viimeistellyt Janne Väyrynen. Jatkoajallakin nähtiin draamaa, kun KeuPa onnistui kertaalleen toimittamaan kiekon 40 torjuntaa ottelussa kopanneen Paavo Hölsän selän taakse. Pitkän videotarkistelun jälkeen maalia ei kuitenkaan hyväksytty. Voittomaalikilpailussa Hölsän onnistuivat ohittamaan Justus Mikkonen sekä kolmen syöttöpisteen iltaa viettänyt Janne Kettunen.

HERMES - KOOVEE 2-3

KOOVEEn tehokaksikkona illan ottelussa häärivät Otto Mäkinen (1+2) sekä Jimi Kuronen (0+3), jotka olivat järjestelemässä kaikkia vierasjoukkueen maaleja. Tamperelaisten kultakypärä Janne Seppänen nakutteli kaksi pistettä (1+1) ja Anton Ollikainen vastasi yhdestä osumasta. Hermeksen maalit olivat Samu Markkulan ja Riku Sihvosen käsialaa. Yksi ottelun hahmoista seisoi KOOVEEn tolppien välissä. Eetu Mäkiniemi torjui peräti 41 kertaa (9+13+19), kun puolestaan Vilho Heikkiselle Hermeksen maalissa torjuntoja kertyi vain 14 (6+3+5).

IPK - PELIITAT 2-3

Peliitat onnistui ryöstämään täyden pistepotin Kankaan montusta perjantai-iltana. Vieraiden maalintekijöinä Aleks Haatanen, Leevi Tukiainen ja Sakke Hämäläinen (1+1). Kotijoukkueeelta maaliverkkoja heiluttivat Henri Knuutinen ja Ville Sippala. Erityisesti ottelun kolmannessa erässä Peliitta-veskari Sami Suni mies paikallaan. Torjuntoja kolmannessa erässä kertyi 11, kun vastaavasti IPK:n Henri Kiviaholle tilaistoihin merkittiin vain yksi kappale torjuntoja viimeisen kaksikymppisen aikana.

TUTO - SAPKO 6-2

Kupittaan Marli Areenalla nähtiin kuuma kamppailu, jonka kotijoukkue vei lopulta nimiinsä maalein 6-2. TUTOn maalintekijöinä kahdesti osuneen Eetu Elon (2+1) lisäksi Juho VIrtanen, Mikke Levo, Jonne Jantunen ja kauden ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Veeti Vuorio. Pässipaitojen maalit viimeistelivät Joonas Savolainen ja uran ensimmäisen Mestis-maalinsa tehnyt Even Myreng-Kjellesvik.

KETTERÄ - HOKKI 4-2

Ketterä kaatoi Hokin perjantai-illan ottelussa maalein 4-2. Ketterältä osuivat Saku Forsblom, Aku Kestilä, Samuli Tanhua ja Roope Mäkitalo. Vieraiden maalit Riku Korhoselle ja Jarkko Harjulalle (kauden 20. maali).


---
Julkaisija: