IPK, KOOVEE, Jokipojat ja SaPKo voittoihin keskiviikon kierroksella

15.1.2020
IPK, KOOVEE, Jokipojat ja SaPKo voittoihin keskiviikon kierroksella

Kuva: Jarno Hietanen

IPK, Jokipojat ja SaPKo ottivat kolme pistettä ja KOOVEE pitkän kaavan mukaan voittoon keskiviikkoillan kierroksella.

Ketterä - IPK 3-4

Sarjan kärkipään joukkueet ottivat toisistaan mittaa keskiviikkona Imatralla. Vierasjoukkue IPK nappasi lopulta täyden pistepotin. Ville Sippala viimeisteli voittomaalin Peli-Karhuille ajassa 55:11. IPK:n muut maalarit ottelussa Janne Katosalmi, Aleksi Hämäläinen sekä komealla laukauksella uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Saku Vesterinen. Ketterän maaleista vastasivat Roope Mäkitalo, Rasmus Hämäläinen ja Aku Kestilä.

KOOVEE - TUTO 3-2 (VL)

Hakametsässä voittaja ratkottiin pitkän kaavan mukaan voittomaalikilpailusta asti. Rankkareilla voiton kotijoukkueelle veivasi Anton Ollikainen. Varsinaisella peliajalla KOOVEEn maalit olivat Markus Västilän sekä Otto Mäkisen käsialaa. Turkulaisista osuivat, paluun kaukaloihin tehnyt Niko Ahoniemi sekä Juho Virtanen. KOOVEEN maalilla pelannut Ville Kolppanen koppasi yhteensä 35 torjuntaa (10+9+9+7). TUTO-veskari Conrad Mölderille torjuntoja kertyi 25 (7+9+9+0).

KIEKKO-VANTAA - JOKIPOJAT 3-4

Jokipojat ryöstivät kolme pistettä Trio Areenalta jännittävien vaiheiden jälkeen. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä viime hetkille saakka. Voittomaali nähtiin lopulta ärjypaitojen Ville Räsäsen toimesta ajassa 58:48. Vain reilu minuutti ennen voittomaalia lohipaidat olivat onnistuneet tasoittamaan ottelun Erkka Seppälän maalilla. Kotijoukkueen muut maalit viimeistelivät Petteri Villanen (1+1) sekä Joonas Niemelä (1+1). Jokipoikien maalit Räsäsen lisäksi Santeri Salmelan, Matias Varttisen sekä Jonne Bryggerin nimiin. Erno Räisäselle ottelussa kaksi syöttöpistettä.

SAPKO - KEUPA HT 5-2

SaPKo kaatoi KeuPa HT:n Talvisalon keskiviikkoillassa maalein 5-2. Pässipaidoilta kahdesti osuivat Juuso Forsström ja Roope Hirvonen. Matias Mutikainen onnistui myös maalinteossa. Vieraiden osumista vastasivat Riku Tiainen ja uransa ensimmäisen pelin Mestiksessä pelannut Oskari Kalajanniska. Kalajanniskan ottelu päättyi kuitenkin ennen päätössummeria pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta tulleeseen suihkukomennukseen. Aiemmin samasta syystä suihkuun joutui myös KeuPa HT:n Olli-Petteri Viinikainen.


---
Julkaisija: