IPK:n päävalmentaja Niko Härköselle vuoden jatkosopimus

14.1.2020
IPK:n päävalmentaja Niko Härköselle vuoden jatkosopimus

Kuva: Darren Rose

IPK on solminut vuoden jatkosopimuksen päävalmentaja Niko Härkösen kanssa. Härkösen sopimuksessa ollut optio tulevasta kaudesta on käytetty. Tämän myötä Härkönen jatkaa Iisalmessa ainakin kevään 2021 loppuun.

Mestiksessä kolmantena tällä hetkellä oleva IPK on aloittanut tulevan kauden rakentamisen kiinnittämällä päävalmentaja Niko Härkösen myös seuraavaksi kaudeksi Iisalmeen. Turusta lähtöisin olevan valmentajan sopimuksessa oli optio, joka hyvässä yhteisymmärryksessä käytettiin myös tulevalle kaudelle.

33-vuotias valmentaja toimii kolmatta kautta päävalmentajana Mestiksessä. Härkösen meriittilistalta löytyy Mestiksen mestaruus apuvalmentajana sekä Mestis-hopea ensimmäiseltä päävalmentajakaudeltaan. Syksy Peli-Karhujen peräsimessä on toistaiseksi ollut IPK:n seura historian menestyksekkäin Mestiksessä. Joukkue on napsinut Härkösen alaisuudessa 30 ottelussa 57 pistettä, mikä tarkoittaa keskimäärin 1,9 pistettä per ottelu.

- Tottakai olen tyytyväinen ja onnellinen siitä, että saatiin jatkosopimus tehtyä hyvissä ajoin. Ensimmäistä kertaa omalla urallani ovat tulevan kauden suunnitelmat selvillä, niin se helpottaa myös elämää jääkiekon ulkopuolella ja tuo lisää virtaa.

- Olen tykännyt olla Iisalmessa ja kaupunki sekä fanit ovat mahtavia. Tietysti paljon pystytään parantamaan, mutta yleisesti seurassa hoidetaan kaikki moitteettomasti ja valmentaja saa keskittyä olennaiseen eli valmentamiseen. Molemmilla osapuolilla oli yhteinen halu jatkaa sopimusta, joten neuvottelut menivät todella kivuttomasti, kommentoi Härkönen IPK:n tiedotteessa.---
Julkaisija: