KOOVEE jatkoaikavoittoon sunnuntaina

12.1.2020
KOOVEE jatkoaikavoittoon sunnuntaina

Kuva: Jarno Hietanen

KOOVEE otti jatkoaikavoiton jännittävien vaiheiden jälkeen sunnuntai-iltana Hakametsässä.

KOOVEE - PELIITAT 5-4 JA

KOOVEE ja Peliitat tarjoilivat viihdyttävän kiekkoillan Hakametsässä sunnuntai-iltana. Kotijoukkue nappasi lopulta voiton jatkoajalla.
Peliitat iski kaksi ylivoimamaalia Samu Kaasisen ja Pasi Kouvalaisen toimesta heti ottelun alkupuolella. Janne Seppänen kavensi vielä hieman onnekkaasti lukemat 1-2:een avauserässä. Toisessa erässä molemmat osuivat kertaalleen tolppien väliin. Ensin Anton Ollikainen (1+2) tasoitti ottelun ja vain puolitoista minuuttia myöhemmin Paavo Tyni vei jälleen heinolalaiset johtoon. Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla KOOVEE nousi rinnalle Jimi Kurosen laukomalla maalilla. Ensimmäistä kertaa illan aikana KOOVEEn johtoasemaan punnersi Roby Järventie (1+1) maalin edustalta.

Pisteet eivät menneet kuitenkaan jakoon varsinaisella peliajalla, sillä Aapo Ahola laukoi tasoitusosuman Peliittojen pelatessa ilman maalivahtia ajassa 58:33. Jatkoajalla voittomaalin laukoi ylivoimalla Markus Västilä (1+1).


---
Julkaisija: