Seppänen sankarina Kajaanissa - Hokki, RoKi ja Jokipojat voittoihin

11.1.2020
Seppänen sankarina Kajaanissa - Hokki, RoKi ja Jokipojat voittoihin

Kuva: Tuomas Juntunen

Hokin maalivahti Teemu Seppänen nollasi TUTOn lauantai-iltana. RoKi otti vierasvoiton Vantaalta ja Jokipojat kaatoi Hermeksen.

HOKKI - TUTO 3-0

Hokki nappasi tyylipuhtaan 3-0-voiton TUTOsta lauantai-iltana. Kotijoukkueen maalintekijöinä Tuomas Komulainen (1+1) sekä kaksi maalia viimeistellyt Christoffer Seppelin. Teemu Seppäselle kauden ensimmäinen nollapeli 24 torjunnalla (5+6+13).

KIEKKO-VANTAA - ROKI 2-5

Vierasjoukkue RoKi vei pisteet Tikkurilan Trio Areenalta hyvän alun myötä. Avauserän jälkeen tilanne oli jo 0-3 Eetu Karvisen, Janne Ulkuniemen (uran 1. Mestis-maali) sekä Niko Mikkolan maalien ansiosta. Toisessa erässä ottelun tehomies Rasmus Smedberg (1+2) vei vieraat alivoimalla jo neljän maalin johtoon. Harri Kainulainen laukoi lohipaitojen kavennusosuman. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen. Antti Järvelä viimeisteli RoKin viidennen maalin ja Joonas Niemelä loppulukemiksi 2-5. Rovaniemeläisten maalivahti Paavo Hölsä koppasi peräti 41 torjuntaa.

(Vantaalta ei toistaiseksi lehdistötilaisuutta teknisten ongelmien vuoksi)

JOKIPOJAT - HERMES 6-3

Jaakko Kuusisto sekä Wiljami Kupiainen onnistuivat kahdesti maalinteossa Jokipoikien kukistettua Kokkolan Hermeksen maalein 6-3. Ärjypaitojen maalareina lauantaina myös Miro Väänänen ja Lassi Raitanen (1+1). Vierailta osuivat Oskari Uomala, Eetu Paasovaara (1+1) sekä Miika Tiihonen (1+1).

---
Julkaisija: