Peliitat voittoon RoKista - SaPKo nollasi Hermeksen

10.1.2020
Peliitat voittoon RoKista - SaPKo nollasi Hermeksen

Leevi Tukiainen iski tehot 2+1 perjantai-iltana (Kuva: Kiia Aha)

Peliitat raapi RoKin päänahan perjantai-iltana Heinolassa ja SaPKon Oskari Salmiselle nollapeli Hermestä vastaan. Ketterä ja IPK illan muut voittajat.

IPK - TUTO 5-3

Iisalmessa lähdettiin vielä kolmanteen erän vieraiden johdossa Juho Mäkelän ja Jere Rouhiaisen maaleilla, mutta Peli-Karhut tulivat kolmanteen erään ryminällä ja iskivät alle seitsemään minuuttiin kolme maalia. TUTO kavensi vielä Rouhiaisen illan toisella osumalla, mutta lopullisen niitin tyhjään maaliin viimeisteli Janne Katosalmi. Kotijoukkueen maalintekijät perjantaina Katosalmen lisäksi Henri Knuutinen, Saku Kinnunen, Hugo Gallet ja Aleksi Hämäläinen. Aatu Hämäläinen ja Ilkka Pikkarainen kirjauttivat tililleen kaksi syöttöpistettä.

KETTERÄ - KIEKKO-VANTAA 3-1

Pisteet jäivät Imatralle Ketterän ja Kiekko-Vantaan välisen jännitysnäytelmän päätteeksi. Lohipaidat siirtyivät avauserässä johtoon Joonas Niemelän maalilla. Ketterän tasoitusosuma syntyi reilu viisi minuuttia myöhemmin Mikko Haaparannan toimesta. Ottelun voittomaali nähtiin kolmannessa erässä, kun Aku Kestilä tulitti kauden 14. maalillaan kotijoukkueen ylivoimalla johtoon. Arttu Rämö kaunisteli loppulukemat tyhjään maaliin Kiekko-Vantaan yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia.

PELIITAT - ROKI 6-4

Myös Heinolassa nähtiin loppuun asti tasainen kamppailu, josta kotijoukkue Peliitat raapi lopulta täyden pistepotin. Peliittojen illan hahmoina, 2+1 tehot napsinut Leevi Tukiainen sekä kaksi maalia viimeistellyt Samu Kaasinen. Santeri Koponen ja Matias Mustonen muut heinolalaisten maalintekijät. RoKilta tolppien väliin osuivat Niko Mikkola, Lauri Nevala (uran 1. Mestis-maali), Rasmus Smedberg ja Olli-Matti Järvelä.

SAPKO - HERMES 2-0

Talvisalon perjantai-illassa todistettiin tiukkaa taistelua SaPKon ja Hermeksen välillä. Avauserässä Kasper Piitulainen viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen osuman ylivoimalla. Pässipaitojen toinen osuma tuomittiin maaliksi Hermeksen pelaajan rikkoessa Matias Rauvolaa, joka pääsi läpiajoon vieraiden maalin ollessa tyhjänä. Oskari Salmiselle kauden toinen nollapeli irtosi 31 torjunnalla. Hermes-maalilla pelannut Samuel Baros koppasi ottelussa 20 torjuntaa.---
Julkaisija: