Joni Petrell jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

8.1.2020
Joni Petrell jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Kuva: Jarno Hietanen

Joni Petrell nähdään myös ensi kaudella Jokipoikien penkin takana.

Jokipojat ja päävalmentaja Joni Petrell ,42, ovat käyttäneet ensi kautta koskevan option. Petrell jatkaa ärjypaitojen päävalmentajana myös kaudella 2020–2021.

– Se oli oma tavoite koko ajan, että saisin täällä jatkaa. Olen viihtynyt hyvin ja pelaajien kanssa on kiva työskennellä. Ilmapiiri on Jokipojissa todella motivoiva, eikä ole kyllä mistään mitään huonoa sanottavaa. Iso juttu minulle on myös se, että seura on hoitanut kaikki velvoitteet kaikille ajallaan, Joni Petrell kertoo Jokipoikien kotisivujen uutisessa.

– Seura käyttää sopimuksessa olevan option. Olen ollut tyytyväinen tekemisen tasoon. Valmennus on luonut tärkeää ammattimaista tekemisen tasoa jokapäiväiseen työhön, mikä on pitkässä juoksussa menestyksen avain ja tätä pitää vaalia päivästä toiseen. Haluttiin työlle jatkuvuutta, Mehtimäki Oy:n puheenjohtaja Jarkko Immonen kommentoi.

Lue lisää aiheesta klikkaamalla TÄSTÄ.


---
Julkaisija: