Hermes, KeuPa HT, RoKi ja KOOVEE voittoihin keskiviikkona

8.1.2020
Hermes, KeuPa HT, RoKi ja KOOVEE voittoihin keskiviikkona

Kuva: Tommy Jokelainen

Hermes ja KeuPa HT voittivat keskiviikkoillan ottelunsa varsinaisella peliajalla. RoKille ja KOOVEElle voitot irtosivat jatkoajalla.

HERMES - HOKKI 7-3

Hermes kaatoi Hokin kotikaukalossaan keskiviikkona maalein 7-3. Kokkolalaisten tehomiehenä, pisteet 2+2 nakutellut Heikki Harju. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Samu Markkula, Gabin Ville, Niko Ervasti, Juho Korhonen sekä Sampo Paulaharju. Hermeksen kultakypärä Sebastian Moberg syötti kaksi maalia. Hokin maalintekijöinä Tuomakset Komulainen ja Ahtonen sekä Christoffer Seppelin. Mestiksen pistepörssiä johtavalle Jarkko Harjulalle tilille kaksi syöttöpistettä. Hokin puolustaja Risto Mattilalle ottelu oli 300. Mestiksen runkosarjassa.

IPK - KEUPA HT 3-4

Iisalmessa ottelun voittomaalin viimeisteli vieraiden Niki Huovinen ajassa 59:39. Muut KeuPa HT:n maalintekijät ottelussa kaksi kertaa osunut Janne Väyrynen sekä Juho Koivusaari. Oula Kuure syötti kaksi vierasjoukkueen maaleista. Peli-Karhujen maalit keskiviikkona olivat Severi Immosen, Valtteri Määtän ja Jere-Matias Alasen käsialaa.

ROKI - JOKIPOJAT 4-3 (JA)

Rovaniemellä Eetu Karvinen vei kotijoukkueen avauserässä johtoon. Ärjypaidat nousivat kuitenkin toisessa erässä rinnalle ja ohi Niki Blombergin ja Matias Varttisen osumilla. Kolmannen erän alussa vieraat karkasivat kahden maalin johtoon Jaakko Kuusiston maalilla. RoKi ei kuitenkaan luovuttanut vaan nousi tasoihin Ville Väinölän ja Niko Mikkolan YV-maaleilla. Voittamaalin niittasi lopulta jatkoajalla Kasper Elo ajassa 62:04.

TUTO - KOOVEE 2-3 (JA)

Myös Marli Areenalla ottelun voittaja haettiin jatkoilta saakka. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osuivat Mikko Laine sekä Juho Virtanen ja vieraiden maalit viimeistelivät Juho Jokiharju sekä rankkarista osunut Roby Järventie. Ratkaisuosumasta vastasi viime viikon Mestiksen pelaajaksi valittu Janne Seppänen, kun jatkoaikaa oli pelattu 3:52.


---
Julkaisija: