Samu Markkula Hermekseen

7.1.2020
Samu Markkula Hermekseen

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes vahvistuu tutulla miehellä, kun hyökkääjä Samu Markkula siirtyy Kokkolaan.

25-vuotias hyökkääjä Samu Markkula siirtyy takaisin Hermekseen Vaasan Sportista. Markkula oli viime kaudella tärkeässä roolissa Hermeksen voittaessa Mestiksen runkosarjan.
Henkilökohtaisella tasolla Markkula teki viime kaudella piste-ennätyksensä Mestiksessä. 49 ottelussa laitahyökkääjä teki 16+47 tehopistettä. Tällä kaudella Markkula on pelannut Mestiksessä lainasopimuksella Hokissa 4 ottelua (1+3) ja Hermeksessä 13 ottelua (2+5).

-Todella hyvät fiilikset palata, niin sanotusti kotia missä on ihmisen hyvä olla. Tavoitteena on loppukaudella auttaa joukkuetta menemään pitkälle kevääseen ja henkilökohtaisesti palata omalle, viime kauden tasolle. Uskon että pystyn tuomaan myös johtajuutta joukkueeseen ja pukukoppiin. Tulevaisuuden tavoite on edelleen kasvaa hyväksi runkopelaajaksi liigaan, kommentoi Markkula Hermeksen kotisivulla.


---
Julkaisija: