Vierasvoittojen sunnuntai - Seppänen takoi tehot 3+1

5.1.2020
Vierasvoittojen sunnuntai - Seppänen takoi tehot 3+1

Kuva: Jarno Hietanen

Sunnuntaina Mestiksessä vietettiin vierasvoittojen iltaa. Kiekko-Vantaa, Hermes ja KOOVEE voittoihin. KOOVEEn Janne Seppänen takoi tehot 3+1 Keuruulla.

SAPKO - KIEKKO-VANTAA 3-4

Kiekko-Vantaa haki arvokkaat vieraspisteet Talvisalosta klo 15 alkaneesta ottelusta. SaPKo siirtyi ottelun alussa johtoon Roope Hirvosen osumalla, mutta seuraavat neljä maalia syntyi lohipaitojen toimesta. Eetu Mäki, Joel Sund, Erkka Seppälä sekä Petteri Villanen maalareina. Tino Sirén kavensi lukemiksi 2-4 ja vielä 1:01 ennen päätössumeria Teemu Lämsä toi kotijoukkueen maalin päähän.

HOKKI - HERMES 1-3

Kajaanissa nähtiin tasainen vääntö Hokin ja Hermeksen välillä. Hermeksen kultakypärää kantava Sebastian Moberg tinttasi vieraat johtoon avauserässä. Hokki nousi tasoihin kolmannessa erässä. Risto Mattila tarjoili upean syötön takatolpalle, josta Tuomas Komulainen nautiskeli kiekon reppuun. Ottelun voittomaali syntyi ajassa 48:41 Hermeksen Miika Tiihosen toimesta. Loppulukemat niittasi Jesper Ahlgren tyhjään rysään.

KEUPA HT - KOOVEE 3-7

Keuruulla ottelun hahmo oli vierasjoukkueen Janne Seppänen, joka takoi ottelussa tehot 3+1. Seppäsen lisäksi KOOVEEn tehomiehinä Otto Mäkinen (0+3), Markus Västilä (0+3), Jere Helenius (1+1) sekä Roby Järventie (1+1). Maalit mieheen iskivät myös Juho Jokiharju ja Miro Hovinen. Kotijoukkueen maaleista vastasivat, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Samuel Valkeejärvi sekä Joel Järvenpää ja Oula Kuure.


---
Julkaisija: