Jokipojat kaatoi KOOVEEn - Heinolassa ja Rovaniemellä mentiin pitkän kaavan mukaan

4.1.2020
Jokipojat kaatoi KOOVEEn - Heinolassa ja Rovaniemellä mentiin pitkän kaavan mukaan

Kuva: Jarno Hietanen

Lauantain Mestis-kierroksella Jokipojat ja Hermes ottivat voitot varsinaisella peliajalla. Heinolassa ja Rovaniemellä voittaja ratkaistiin voittomaalikilpailussa.

HERMES - TUTO 6-2

Hermes otti täyden pistepotin kotikaukalossaan voittamalla TUTO Hockeyn maalein 6-2. Sampo Paulaharju viimeisteli kaksi maalia. Muut kokkolalaisten maalit Miika Tiihoselle, Zdenek Sedlakille, Heikki Harjulle ja Jesper Ahlgrenille. Oskari Kantolalle ja Jerry Sammalistolle kaksi syöttöpistettä. TUTOn maalit Jeremi Wehmakselle ja peräkkäisinä päivinä osuneelle Kalle Kaijomaalle.

KOOVEE - JOKIPOJAT 3-6

KOOVEEn ja Jokipoikien välinen kamppailu eteni tasaisissa merkeissä kolmannen erän viimeiselle kympille asti. Tämän jälkeen ärjypaidat karkasivat iskemällä kolme maalia. Jokipoikien lauantai-illan maalit Teemu Siirosen, Wiljami Kupiaisen, Matias Varttisen, Saku Kivisen, Jussi Tammelan (uran 1. Mestis-maali) ja Erno Räisäsen nimiin. KOOVEElta tolppien väliin osuivat Jere Helenius kahdesti sekä Roby Järventie. Tamperelaisten kultakypärä Janne Seppäselle kolme syöttöpistettä.

PELIITAT - KETTERÄ 3-2 (VL)

Heinolassa tapahtumarikkaassa ottelussa edettiin aina voittomaalikilpailuun asti. Peliitat siirtyi jo 2-0-johtoon Frank Gymerin ja Matias Mustosen osumilla. Ketterä nousi kuitenkin tasoihin Mikko Haaparannan ja Roope Mäkitalon onnistuessa maalinteossa. Aleks Haatanen, Frank Gymer ja Leevi Tukiainen esittelivät yksilötaitojaan viimeistelemällä upeat osumat voittomaalikilpailussa. Ketterä puolestaan ei onnistunut ohittamaan Sami Sunia ja lisäpiste jäi Heinolaan.

ROKI - IPK 4-5 (VL)

Myös Rovaniemellä voittaja haettiin pitkän kaavan mukaan. Lisäpiste matkasi Iisalmeen Henri Knuutisen onnistuttua kahdesti maalinteossa voittomaalikilpailussa. Varsinaisella peliajalla Peli-Karhujen maalit viimeistelivät Valtteri Määttä (uran 1. Mestis-maali), Ilkka Pikkarainen, Aleksi Hämäläinen sekä Juuso Nevalainen. RoKin maaleista vastasivat Ville Heikkinen, Olli-Matti Järvelä sekä kolmannessa erässä kaksi maalia viimeistellyt Rasmus Smedberg.


---
Julkaisija: