K-Vantaa nappasi Ketterän päänahan - SaPKo viime hetken maalilla voittoon

3.1.2020
K-Vantaa nappasi Ketterän päänahan - SaPKo viime hetken maalilla voittoon

Kuva: Suomen Jääkiekkolitto

RoKi, SaPKo, KeuPa HT, Kiekko-Vantaa ja TUTO voittoihin vuoden ensimmäisellä kierroksella.

HOKKI - ROKI 2-5

RoKi haki tärkeät vieraspisteet perjantaina Kajaanista. Rovaniemeläisten maalit olivat Miro Lehtimäen, Niko Lahtisen, Olli-Matti Järvelän, Eetu Karvisen sekä Ville Heikkisen käsialaa. Hokista osuivat Jesperi Viikilä sekä kauden ensimmäisen ottelunsa Hokki-paidassa pelannut puolustaja Valtteri Parikka.

IPK - SAPKO 3-4

Kankaan montussa kotijoukkue IPK johti parhaimmillaan 3-0 Janne Katosalmen kahdella ja Aleksi Honkasen uran ensimmäisellä Mestis-maalilla. SaPKo nousi kuitenkin rinnalle Tatu Vihavaisen, Juuso Forsströmin sekä Bernard Isiguzon osumilla. Voittomaalin pässipaidoille niittasi Teemu Lämsä ajassa 59:51.

KEUPA HT - PELIITAT 4-2

KeuPa HT piti täyden pistepotin perjantaina Keuruulla. Kolmanteen erään lähdettäessä vierasjoukkue Peliitat oli vielä maalin edellä, mutta KeuPa nousi kolmannen erän kolmen maalin turvin rinnalle ja ohi. Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Oula Kuure, Jani Kluuskeri, Konsta Keteli sekä Atro Leppänen. Vieraiden maalit Otto Niemisen ja Joonas Uimosen nimiin.

KIEKKO-VANTAA - KETTERÄ 4-2

Lohipaidat nappasivat sarjakärki Ketterän päänahan Tikkurilan Trio Areenan trilleristä. Kiekko-Vantaan maalintekijöinä Harri Kainulainen, Erkka Seppälä, Erno Hopponen sekä Joel Sund. Vieraiden molemmat maalit viimeisteli Jesse Hallikas.

TUTO - JOKIPOJAT 5-3

Tulokkaiden pistepörssiä johtava Lassi Vanhatalo osui kahdesti heti ottelun avauserässä. Jälkimmäinen maaleista syntyi rangaistuslaukauksesta. Turkulaisten muista maaleista perjantai-iltana vastasivat Ville Nieminen, Eetu Elo sekä kolmen pisteen iltaa viettänyt Kalle Kaijomaa (1+2). Kaijomaan edellisestä Mestis-maalista oli ehtinyt tovi vierähtää, sillä kokeneen puolustajan edellinen osuma Mestiksessä tuli kaudella 2005-2006 Jukureiden paidassa. Ärjypaidoilta maalinteossa onnistuivat Joonas Larinmaa, Saku Kivinen ja Matias Varttinen.


---
Julkaisija: