Mestiksen joulukuun All Stars -kentällinen

2.1.2020
Mestiksen joulukuun All Stars -kentällinen

Kuva: Jarno Hietanen

Mestiksen joulukuun All Stars -kentällinen on valittu.

Maalivahdiksi joulukuun kentälliseen valittiin IPK:n Henri Kiviaho, jonka torjuntaprosentti joulukuussa oli 93,94. IPK voitti kaikki Kiviahon pelaamat ottelut joulukuussa (kaksi varsinaisella peliajalla, yksi jatkoajalla ja yksi voittomaalikilpailussa).

Puolustajat kentällisessä ovat Peliittojen Aapo Ahola (joulukuussa 8 ott. 1+5=6, +1) ja KOOVEEn Jimi Kuronen (9 ott. 1+7=8, +5). Kuronen oli myös lokakuun All Stars-kentällisessä.

Hyökkääjinä joulukuun kentällisessä ovat Ketterän Rasmus Hämäläinen (joulukuussa 9 ott. 8+1=9, +10) sekä kuukauden pelaajaksi valittu Jaakko Lantta (9 ott. 3+8=11, +12) ja Peliittojen Sakke Hämäläinen (9 ott. 5+7=12, +1).


---
Julkaisija: