K-Vantaa kaatoi KeuPa HT:n - IPK nousi jälleen sarjakärkeen

7.12.2019
K-Vantaa kaatoi KeuPa HT:n - IPK nousi jälleen sarjakärkeen

Kiekko-Vantaa, IPK, Peliitat ja Jokipojat ottivat kolme pistettä lauantai-iltana. Hokille jatkoaikavoitto SaPKon vieraana.

SAPKO - HOKKI 3-4 (JA)

Lauantaina jo klo 15 startannut ottelu SaPKon ja Hokin välillä päättyi vieraiden jatkoaikavoittoon. Ottelun ratkaisun niittasi Jesperi Viikilä jatkoajalla. Varsinaisella peliajalla Hokin maalintekijöinä Jarkko Harjula (1+2) sekä kahdesti osunut Samu Pyykkönen. Pässipaitojen maalit viimeistelivät Atte Karppinen ja kahden maalin mies Joonas Savolainen.

IPK - ROKI 6-3

IPK vei myös joukkueiden toisen kohtaamisen viikonlopun aikana. Peli-Karhujen Niki Koskinen viimeisteli ottelussa kolme maalia. Muut kotijoukkueen maalit olivat Henri Knuutisen, Jere-Matias Alasen sekä Aleksi Hämäläisen käsialaa. RoKin maalareina lauantaina olivat Eetu-Santeri Koivunen, Antti Järvelä sekä Niko Lahtinen. IPK nousi voitolla jälleen sarjakärkeen.

KIEKKO-VANTAA - KEUPA HT 3-1

Tikkurilan Trio Areenalla kotijoukkue Kiekko-Vantaa kukisti keuruulaisvieraat maalein 3-1. Lohipaitojen maalissa Waltteri Ignatjew pelasi erinomaisen ottelun ja koppasi yhteensä 32 torjuntaa. Petteri Villanen aloitti maalinteon ujuttammalla upeasti rankkarista illan avausosuman. Konsta Hirvonen (ensimmäinen Mestis-maali) ja Eetu Torpström viimeistelivät lohipaitojen muut maalit. KeuPa HT:n kavennusosumasta vastasi Olli Aitola kolmannen erän alkuhetkillä.

PELIITAT - HERMES 4-3

Peliitat taistelivat täyden pistepotin Hermestä vastaan kotikaukalossaan. Oskari Lemetyinen iski kahdesti ja Samuel Salonen sekä Santeri Koponen maalit mieheen. Vierasjoukkueen maalintekijät Sebastian Moberg, Sampo Paulaharju sekä Juho Korhonen.

TUTO - JOKIPOJAT 2-6

Jokipojat palasivat voittojen tielle kaatamalla TUTOn Kupittaalla. Loistovireessä oleva Jaakko Kuusisto viimeisteli kaksi maalia. Kuusiston lisäksi ärjypaidoilta maalinteossa onnistuivat, neljän pisteen iltaa viettänyt, Matias Varttinen sekä Terry And, Jonne Brygger ja Teemu Piironen. Joensuulaisten maalivahti Kasperi Kotkaniemi torjui ottelussa 37 kertaa. TUTOn maalit viimeistelivät Kalle Valtola ja Juho Mäkelä.


---
Julkaisija: