Ketterä, IPK ja KOOVEE voittoihin - Lipiäiselle kauden ensimmäinen nollapeli

6.12.2019
Ketterä, IPK ja KOOVEE voittoihin - Lipiäiselle kauden ensimmäinen nollapeli

Kuva: Aaro Nuoramo

Itsenäisyyspäivän otteluista Ketterälle sekä IPK:lle kolme pistettä ja KOOVEElle voitto rankkareilla. Ketterän maalivahti Santeri Lipiäiselle kauden ensimmäinen nollapeli.

KETTERÄ - HERMES 4-0

Imatralla peli aloitettiin juhlallisesti, kun 95-vuotias sotaveteraani Veli Merentie pudotti ottelun avauskiekon. Itse ottelussa isännät ottivat tyylipuhtaan 4-0-voiton. Ketterän maalivahti Santeri Lipiäinen torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä. Maaleista perjantai-iltana vastasivat Valtteri Lipiäinen, Aku Alho sekä kahdesti osunut Aku Kestilä.

KOOVEE - JOKIPOJAT 3-2 VL

Hakametsässä voittajaa metsästettiin voittomaalikilpailusta asti. Kotijoukkue KOOVEE otti lisäpisteen voittomaalikilpailussa Anton Ollikaisen onnistumisen myötä. Varsinaisella peliajalla isäntien maalit viimeistelivät Aleksi Luhtalampi sekä Janne Seppänen. Ärjypaitojen maalintekijät Jaakko Kuusisto ja Terry And.

ROKI - IPK 1-2

IPK nappasi täyden pistepotin Rovaniemeltä tiukan taistelun jälkeen. RoKi siirtyi avauserässä johtoon Kasperi Torikan tarkalla laukauksella. IPK:n Juuso Nevalainen tasoitti ottelun näyttävän yhdistelmän päätteksi toisessa erässä ja kolmannessa erässä Mikko Juusola viimeisteli ylivoimalla ottelun voittomaalin. Joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen jo huomenna lauantaina Iisalmessa.


---
Julkaisija: