Tasainen kierros keskiviikkoiltana

4.12.2019
Tasainen kierros keskiviikkoiltana

Veripalvelu toimi otteluisäntänä Marli Areenalla. (Kuva: Timo Savela)

Mestiksessä pelattiin tasainen kierros keskiviikkona. Kolmen pisteen voittoihin ylsivät Hermes, Jokipojat ja TUTO Hockey. Ketterä voitti Kiekko-Vantaan jatkoajalla ja KeuPa HT vei kaksi pistettä Hakametsästä voittomaalikilpailussa.

HERMES - SAPKO 3-0

Hermeksen maalivahti Samuel Baros nollasi SaPKon keskiviikkoiltana Kokkolassa. Nollapeli oli slovakialaisvahdin uran ensimmäinen Mestiksessä. Hermeksen maaleista vastasivat Miika Tiihonen, Samu Markkula sekä Heikki Harju.

JOKIPOJAT - HOKKI 2-1

Joensuussa päästiin maalien makuun vasta ottelun kolmannessa erässä. Samu Pyykkönen vei vierasjoukkueen johtoon ajassa 49:44. Ärjypaidat nousivat tasoihin Tatu Kokkolan maalilla ja vain 1:01 ennen päätössummeria Jaakko Kuusisto iski voittomaalin joensuulaisille. Hokin maalivahti Teemu Seppäselle kertyi ottelussa yhteensä 40 torjuntaa, kun puolestaan virkaveli Kasperi Kotkaniemi selvisi illasta 20 torjunnalla.

KETTERÄ - KIEKKO-VANTAA 2-1 (JA)

Ketterän ja Kiekko-Vantaan välinen kamppailu ratkesi jatkojalla Marlo Koposen laukomalla voittomaalilla. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueen maalista vastasi Rasmus Hämäläinen ja lohipaitojen tasoitusmaalin viimeisteli Ville-Valtteri Mustonen. Ketterän maalivahti Santeri Lipiäiselle 23 torjuntaa ja syöttöpiste voittomaaliin. Kiekko-Vantaan Waltteri Ignatjew torjui 32 kertaa.

KOOVEE - KEUPA HT 3-4 (VL)

Keskiviikon maalirikkain ottelu nähtiin Hakametsässä. KeuPa nappasi lisäpisteen mukaansa voittomaalikilpailussa. KOOVEElta varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistuivat Lassi Korpela, Otto Mäkinen sekä Jimi Kuronen. Keuruulaisilta maaliverkkoa heiluttivat Justus Mikkonen, Aleksi Rutanen ja Janne Kumpulainen. Voittomaalikilpailun ratkaisusta vastasi William Mäkinen. Tappiosta huolimatta KOOVEE nousi sarjakärkeen keskiviikkokierroksen jälkeen.

TUTO - PELIITAT 2-1

Veripalvelun isännöimä ottelu Marli Areenalla päättyi myös 2-1-lukemin. Peliitat siirtyi johtoon Sakke Hämäläisen osumalla, mutta kaksi seuraavaa maalia iski TUTO Hockey. Erik Embrich ohjasi tasoituksen ja kolmannessa erässä ottelun voittomaalin laukoi Mikke Levo. Oskari Siikille syöttöpisteet molempiin turkulaisten maaleihin.


---
Julkaisija: