KeuPa HT:ssa pelaajaliikennettä

4.12.2019
KeuPa HT:ssa pelaajaliikennettä

KeuPa HT:n joukkueessa pelaajaliikennettä molempiin suuntiin.

Joukkueen edelliskauden kapteeni Waltteri Lehtonen liittyy KeuPa HT:n riveihin. Alustavasti Lehtosen sopimus on kuukauden mittainen, jonka jälkeen tehdään päätöksiä loppukauden suhteen.

-Viime kauden jälkeen piti saada henkilökohtaisesti taukoa jääkiekosta ja miettiä vähän tulevaisuutta, koska pelaamisen ilo oli kateissa. Loppukesän ja syksyn aikana palo syntyi takaisin kaukaloon, olen taas treenannut kovaa. Iso kiitos KeuPalle, että antavat vielä mahdollisuuden päästä pelaamaan ja testaamaan missä omat rajat jääkiekkoilijana menevät, Lehtonen kommentoi KeuPa HT:n uutisessa.

Samalla KeuPa tiedotti tehneensä loppukauden sopimuksen maalivahti Joonas Haraldin kanssa. Pelicans-kasvatti Harald on pelannut kahden edellisen kauden ajan Mestistä Jokipoikien riveissä.

-Hieno fiilis päästä joukkueen mukaan ja pelaamaan, oma kauden aloitus hieman venähti mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Syksyn aikana on oltu paljon jäällä ja olen saanut olla fysiikkavalmennuksessa, mikä antaa hyvät lähtökohdat hypätä tässä vaiheessa mukaan.

Maalivahti Nico Vikstén ja hyökkääjä Joona Kiviniemi siirtyvät puolestaan pois keuruulaisten vahvuudesta. Vikstén keskittyy tulevaisuudessa muihin haasteisiin jääkiekon ulkopuolella ja Kiviniemi siirtyy Kärppien organisaatioon.


---
Julkaisija: