Kokenut puolustaja Kalle Kaijomaa TUTOn riveihin

3.12.2019
Kokenut puolustaja Kalle Kaijomaa TUTOn riveihin

Puolustaja Kalle Kaijomaa vahvistaa TUT Hockeyn takalinjoja.

Kokenut puolustaja Kalle Kaijomaa liittyy TUTOn vahvuuteen tammikuun loppuun asti kestävällä sopimuksella. Sopimuksessa on ulkomaan siirron mahdollistama pykälä.

Urallaan yli 400 ottelua Liigassa pelannut Kaijomaa debytoi TUTOn paidassa jo keskiviikkona, kun turkulaiset kohtaavat Heinolan Peliitat.

- Olen kiitollinen ja iloinen TUTOlle, että saan mahdollisuuden pelata 13 kuukauden tauon jälkeen. Olen treenannut joukkueen mukana nyt kaksi viikkoa. Jo tässä ajassa olen huomannut, että joukkueella on keskenään todella hyvä meininki. On ollut myös todella mukavaa päästä kuuntelemaan nuorempien juttuja, kun viimeisen 6 kuukauden aikana on treenannut pääosin yksin, kommentoi Kaijomaa TUTOn kotisivujen uutisessa.

TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen on myös tyytyväinen saadessaan kokeneen pelimiehen joukkueeseen.

- Saadaan iso kauhallinen kokemusta joukkueeseen. Kaijomaa on kiekollinen puolustaja, joka tuo myös vaihtoehtoja ylivoimaan. Hänellä on pitkä tauko peleistä loukkaantumisen vuoksi, joten etenemme rauhassa rasituksen suhteen.


---
Julkaisija: