SaPKon maalivahti Oskari Salminen laukoi maalin lauantain kierroksella

30.11.2019
SaPKon maalivahti Oskari Salminen laukoi maalin lauantain kierroksella

SaPKon maalivahti Oskari Salminen laukoi maalin pässipaitojen kukistaessa Peliitat Heinolassa. TUTO löylytti Hokkia, IPK otti jatkoaikavoiton ja RoKille kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen Imatralla.

PELIITAT - SAPKO 3-6

Peliitat vietti 50-vuotisjuhliaan lauantaina Heinolassa. Suurimmat otsikot varasti kuitenkin SaPKon maalivahti Oskari Salminen onnistumalla maalinteossa ottelun loppuhetkillä. Muut pässipaitojen maalintekijät olivat kahdesti osunut Kasper Piitulainen (2+2), Atte Karppinen, Matias Lainio sekä Tino Sirén. Tatu Vihavaiselle kolme syöttöpistettä.
Kotijoukkueen Oskari Lemetyinen laukoi uransa ensimmäisen Mestis-osuman. Lemetyisen lisäksi maalinteossa Peliitoilta onnistuivat Lauri Heino ja Petteri Haveri.

IPK - HERMES 4-3 (JA)

Kankaan montussa voittaja haettiin jatkoajalta asti. Ajassa 60:44 kotijoukkueen Saku Kinnunen viimeisteli voittomaalin Niki Koskisen ja Mikko Juusolan esityöstä. Muut Peli-Karhujen maalintekijät Juuso Nevalainen, Lauri Huhdanpää sekä Julius Rantaeskola. Vierailta Miika Tiihonen osui kahdesti ja Eetu Paasovaara kertaalleen. Puolustaja Sebastian Moberg saalisti kaksi syöttöpisteitä upeilla avaussyötöillään.

KETTERÄ - ROKI 5-6 (VL)

Imatralla voittaja haettiin pitkän kaavan mukaan. Hyvässä vireessä oleva RoKi-hyökkääjä Ville Heikkinen viimeisteli kaksi maalia. Eemeli Piippo, Rasmus Smedberg ja Olli Iisakka rovaniemeläisten muut maalintekijät. Kasper Elolle kolme syöttöpistettä. Voittomaalikilpailussa voittomaalista vastasi Miro Lehtimäki. Arttu Rämö, Aku Alho, Valtteri Lipiäinen ja kahdesti osunut Jaakko Lantta viimeistelivät Ketterän maalit.

TUTO - HOKKI 8-2

Marli Areenalla TUTO otti selvänumeroisen voiton Kajaanin Hokista. TUTOn voiton kapelimestarina toimi keskushyökkääjä Erik Embrich viidellä syöttöpisteellään. Mikko Laine jatkoi hyvää maalivirettään laukomalla kaksi maalia. Kahdesti osui myös puolustaja Kalle Valtola sekä hyökkääjä Vili-Jesper Koivula. Juho Virtanen ja Oskari Siiki osuivat kertaalleen. Tuomas Komulainen sekä Samu Pyykkönen vierasjoukkueen maalintekijät.


---
Julkaisija: