TUTO voittoon Laineen Mikon hattutempun siivittämänä - Jokipojat, SaPKo ja K-Vantaa perjantain muut voittajat

29.11.2019
TUTO voittoon Laineen Mikon hattutempun siivittämänä - Jokipojat, SaPKo ja K-Vantaa perjantain muut voittajat

Mikko Laine tinttasi hatullisen maaleja perjantaina. (Kuva: Shaun Duncan)

TUTO Hockey, Jokipojat ja SaPKo ottivat kolme pistettä ja lohipaidoille Kokkolassa jatkoaikavoitto perjantai-iltana.

KEUPA HT - TUTO HOCKEY 5-6

Perjantai-illan runsasmaalisin ottelu nähtiin Keuruulla. Vierasjoukkue TUTO Hockey lähti Keuruulta kolme pistettä plakkarissa. TUTOn Mikko Laine maalasi kolmesti ja Mikke Levo (1+1), Lassi Vanhatalo (1+2) ja Oskari Siiki kertaalleen. Kotijoukkueelta osuivat Mikko Lahtinen, Janne Kettunen, Olli Aitola sekä Niki Huovinen kahdesti.

JOKIPOJAT - ROKI 4-0

Jokipojat nollasi RoKin perjantai-iltana Mehtimäellä. Jaakko Kuusisto viimeisteli kaksi maalia ja Miro Väänänen (1+2) sekä Matias Varttinen maalit mieheen. Ärjypaitojen maalivahti Roope Taposelle nollapeli irtosi 21 torjunnalla. Nollapeli oli Taposelle uran ensimmöinen Mestiksessä.

HERMES - KIEKKO-VANTAA 3-4 (JA)

Kokkolassa nähtiin viihdyttävä trilleri, josta lohipaidat poistuivat kaksi pistettä rikkaampina. Kiekko-Vantaa siirtyi jo kolmen maalin karkumatkalle Erno Hopposen, Petteri Villasen ja Harri Kainulaisen maaleilla. Hermes kampasi kuitenkin tasoihin Julius Reinin, Heikki Harjun ja Sampo Paulaharjun toimesta. Ottelun ratkaisun niittasi Harri Kainulainen illan toisella osumallaan. Joel Sund taiteili ottelussa kolme syöttöpistettä.

SAPKO - PELIITAT 4-2

SaPKo vei joukkueiden välisten back-to-back viikonlopun pelien ensimmäisen kohtaamisen maalein 4-2. Teemu Lämsä, Atte Karppinen, Joonas Savolainen sekä Roope Hirvonen pässipaitojen maalien viimeistelijät. Vierailta osuivat Petteri Haveri ja Matias Mustonen. Joukkueet kohtaavat toisensa lauantaina Peliittojen 50-vuotisjuhlaottelussa.


---
Julkaisija: