Hokin Harjula ja Peliittojen Merelä hattutemppuihin keskiviikkona

27.11.2019
Hokin Harjula ja Peliittojen Merelä hattutemppuihin keskiviikkona

Kuva: Tuomas Juntunen

Hokki ja Ketterä nappasivat kolme pistettä ja Peliitat jatkoaikavoiton keskiviikkoillan otteluissa.

HOKKI - KEUPA HT 6-3

Hokki jatkoi voittojen tiellä kukistamalla KeuPa HT:n kotikaukalossa maalein 6-3. Jarkko Harjula (3+1) viimeisteli ottelussa hattutempun, Christoffer Seppelin (2+1) kaksi maalia ja Tommi Klemetti uran ensimmäisen Mestis-osumansa. Tuomas Komulainen nakutteli kolme syöttöpistettä. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Jannet Kettunen ja Väyrynen sekä Oula Kuure.

KOOVEE - KETTERÄ 4-6

Ketterä vei kahden kärkipään joukkueen kohtaamisen Tampereella. Vieraiden tehomiehenä hääri Arttu Rämö, joka saalisti pisteet 1+2. Roope Mäkitalo onnistui maalinteossa kahdesti ja Rasmus Hämäläinen sekä Aku Kestilä kertaalleen. Vierailta osui myös uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Jesse Hallikas. KOOVEEn maalintekijöinä Hakametsän keskiviikkoillassa Otto Mäkinen, Roby Järventie, Miro Nalli ja Santeri Hatakka (myös ensimmäinen Mestis-maali). Jere Heleniukselle kolme ja Janne Seppäselle kaksi syöttöpistettä.

KIEKKO-VANTAA - PELIITAT 4-5 (JA)

Vantaalla nähtiin todellinen trilleri, joka ratkesi vasta jatkoajalla. Jatkoajalle päädyttiin, kun ensin Peliitat siirtyi 4-3-johtoon vain 47 sekuntia ennen päätössummeria Joona Lankisen ylivoimamaalilla ja vain hetkeä myöhemmin ajassa 59:23 Eetu Mäki tasoitti ottelun. Jatkoajalla voiton ratkaisi, jo kaksi maalia varsinaisella peliajalla viimeistellyt, Waltteri Merelä (3+1). Maalit olivat Merelän kauden ensimmäiset Mestiksessä. Peliittojen Aleks Haatanen keräsi neljä syöttöpistettä ja Sakke Hämäläinen tehot 1+2. Lohipaitojen maalintekijät Eetu Mäen lisäksi olivat Eetu Torpström, Harri Kainulainen sekä Petteri Villanen.


---
Julkaisija: