Hokki katkaisi tappioputkensa - Jokipojat ja TUTO nappasivat täydet pistepotit viikonloppuna

23.11.2019
Hokki katkaisi tappioputkensa - Jokipojat ja TUTO nappasivat täydet pistepotit viikonloppuna

Hokin kapteeni Risto Mattila iski kaksi maalia lauantaina. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokki katkaisi tappioputkensa voittamalla Ketterän jatkoajalla. Jokipojat ja TUTO napsivat täydet pistepotit viikonlopun otteluista.

HOKKI - KETTERÄ 3-2 JA

Hokki nappasi voiton Ketterästä jatkoajalla 3-2-päättyneestä ottelusta. Hokin maalintekijöinä Sami Tamminen sekä kahdesti osunut, voittomaalin jatkoajalla viimeistellyt, kapteeni Risto Mattila. Hokin maalivahti Teemu Seppänen torjui ottelussa 34 kertaa. Ketterän maalintekijöinä Rasmus Hämäläinen sekä Henry Karjalainen.

KEUPA HT - KIEKKO-VANTAA 5-3

Keuruulla KeuPa HT:n ja Kiekko-Vantaan kohtaaminen päättyi isäntien 5-3-voittoon. Maalien makuun isänniltä pääsivät Janne Väyrynen, Janne Kettunen, Jani Siekkinen, Oula Kuure sekä Valtteri Kakkonen. Lohipaidoista viimeistelyssä onnistuivat Julius Valtonen, Joonas Niemelä sekä Keni Karalahti.

KOOVEE - IPK 5-4 VL

Mestiksen kärkikamppailusta Tampereella saatiin nauttia koko rahan edestä. KOOVEEN voitto ratkesi lopulta voittomaalikilpailussa, jossa tamperelaisista onnistuivat Anton Ollikainen sekä Eetu Päkkilä. Päkkilä osui myös varsinaisella peliajalla. Muista KOOVEEn maaleista vastasivat Miika Heikkilä, Markus Västilä sekä Miro Nalli. Peli-Karhujen maalareina Julius Rantaeskola, Hugo Gallet, Jere-Matias Alanen ja Niki Koskinen. IPK jatkaa sarjakärjessä pisteen erolla KOOVEEseen.

PELIITAT - JOKIPOJAT 2-4

Jokipojat hakivat viikonlopun toisen kolmen pisteen voittonsa kaatamalla Peliitat Heinolassa. Taavi Tiala, Saku Kivinen, Terry And ja Erno Räisänen viimeistelivät ärjypaitojen osumat. Matias Mustonen ja Sakke Hämäläinen vastasivat Peliittojen maaleista.

ROKI - TUTO 3-4

Rovaniemellä nähtiin RoKin huima kolmannen erän kiri, joka ei kuitenkaan riittänyt pisteisiin. 40 minuutin pelin jälkeen TUTO oli jo neljän maalin karkumatkalla Karri Forsblomin, Erik Embrichin, Hannu Kurun ja Jeremi Wehmaksen maaleilla. RoKi nousi viimeisen kaksikymppisen aikana maalin päähän, kun Niko Lahtinen, Kasper Elo ja Ville Heikkinen onnistuivat maalinteossa. TUTO voitti molemmat viikonloppun ottelut Rovaniemellä ja matkustaa takaisin Turkuun kuusi pistettä rikkaampana.

SAPKO - HERMES 4-1

Talvisalossa todistettiin tiukkaa kamppailua SaPKon ja Hemeksen välillä. Kahden erän jälkeen tilanne oli tasan 1-1, Hermeksen Tuukka Tieksolan uran ensimmäisellä Mestis-maalilla sekä SaPKon Henri Keskilohkon toisen erän tasoitusosumalla. Kolmannessa erässä Mestiksen pistepörssiä johtava Matias Lainio vei pässipaidat johtoon. Lainio ja Joonas Savolainen osuivat vielä tyhjiin Hermeksen yrittäessä tasoitusta ja myöhemmin kavennusta ilman maalivahtia.

(Pahoittelut lehdistötilaisuuden heikosta äänenlaadusta)


---
Julkaisija: