KOOVEE katkaisi lohipaitojen voittoputken - IPK vei kärkikamppailun

22.11.2019
KOOVEE katkaisi lohipaitojen voittoputken - IPK vei kärkikamppailun

Eetu Mäkiniemi pelasi erinomaisen ottelun kasvattiseuraansa vastaan (Kuva: Jarno Hietanen)

Perjantai-illan kierroksella KOOVEE kukisti lohipaidat, IPK vei kärkikamppailun ja voittoihin myös Jokipojat sekä TUTO Hockey.

KIEKKO-VANTAA - KOOVEE 1-5

KOOVEE katkaisi Kiekko-Vantaan voittoputken nappaamalla vierasvoiton Tikkurilan Trio Areenalta. Jere Helenius iski kaksi osumaa ja Elias Elomaa, Otto Mäkinen sekä Miika Heikkilä vastasivat muista vieraiden maaleista. Lohipaitojen illan ainoan maalin viimeisteli Joonas Niemelä. Eetu Mäkiniemi nappasi kasvattiseuraansa vastaan yhteensä 29 torjuntaa.

IPK - KETTERÄ 4-3

Kankaan montussa nähtiin tiukka taistelu Mestiksen kärkijoukkueiden välillä. Peli-Karhut nousivat 0-2-tappioasemasta lopulta 4-3-voittoon. Kotijoukkueen maalareina Aleksi Hämäläinen (2+1) kahdesti, Henry Mäntylä kauden ensimmäisellään sekä Mikko Juusola. Ilkka Pikkarainen saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä. Ketterän maalintekijöinä Henry Karjalainen, Rasmus Hämäläinen sekä Valtteri Lipiäinen.

JOKIPOJAT - HERMES 8-2

Jokipojat murskasivat Hermeksen Mehtimäellä perjantaina maalein 8-2. Ärjypaidoista maalinteossa onnistuivat Ville Räsänen (1+2), kahdesti osuneet Saku Kivinen sekä Miro Väänänen (2+1), Jaakko Kuusisto, Matias Varttinen ja Taavi Tiala (1+2). Joonas Larinmaa nakutteli kolme syöttöpistettä.
Hermeksen illan maalintekijät olivat Oskari Uomala sekä Juuso Ketola.

ROKI - TUTO Hockey 1-2

TUTO vei joukkueiden välisten back-to-back pelien ensimmäisen kohtaamisen Niko Ahoniemen (1+1) sekä Juho Mäkelän maaleilla. Ahoniemen avausmaali syntyi kun peli oli ehtinyt vanheta vain 12 sekuntia. RoKin maalin viimeisteli hyvässä vireessä oleva Ville Heikkinen. Yksi ottelun sankareista seisoi TUTOn tolppien välissä. Maalivahti Samu Lonkila oli voiton takuumiehenä koppaamalla yhteensä 34 torjuntaa.


---
Julkaisija: