Ketterä, Hermes, IPK ja SaPKo voittoihin - Kestilä iski hatullisen

20.11.2019
Ketterä, Hermes, IPK ja SaPKo voittoihin - Kestilä iski hatullisen

Ketterän Aku Kestilä viimeisteli hattutempun keskiviikkona. (Kuva: Aaro Nuoramo)

Ketterä, Hermes, IPK ja SaPKo voittoihin keskiviikon Mestis-kierroksella. Ketterän Aku Kestilä viimeisteli hattutempun.

KETTERÄ - JOKIPOJAT 6-1

Ketterä piti pisteet Imatralla voittamalla Jokipojat vakuuttavalla esityksellä maalein 6-1. Aku Kestilä iski hattutempun ja Henry Karjalainen sekä Valtteri Niemi saalistivat kolme syöttöpistettä. Muut imatralaisten maalintekijät keskiviikkona Aku Alho, Rasmus Hämäläinen sekä Valtteri Lipiäinen. Jokipoikien maalista vastasi Wiljami Kupiainen.

HERMES - PELIITAT 5-4

Kokkolassa jännitystä riitti aivan loppuhetkille saakka. Hermes onnistui kuitenkin Peliittojen tiukasta kiristä huolimatta nappaamaan kolme pistettä. Hermeksen maalintekijöinä Sampo Paulaharju, Sebastian Moberg, Jerry Sammalisto sekä kahdesti uransa sadannessa Mestis-pelissä osunut Henri Limma. Peliitoista maalinteossa onnistuivat Samu Kaasinen, Matias Mustonen, Aapo Ahola sekä Joona Lankinen.

IPK - KEUPA HT 7-3

Keskiviikkoillan kärkikamppailussa IPK oli lopulta selkeästi vahvempi ja kukisti KeuPa HT:n maalein 7-3 ja nousi voiton myötä sarjakärkeen. Peli-Karhujen maalareina Mikko Juusola, Juuso Nevalainen, Ville Sippala, Jere-Matias Alanen (1+2), Aleksi Hämäläinen, Ilkka Pikkarainen (1+2) ja Timi Lahtinen. Vieraiden maalintekijöinä kunnostautuivat Jani Siekkinen kahdesti sekä Oula Kuure.

HOKKI - SAPKO 1-5

SaPKo kävi kaappaamassa arvokkaat vieraspisteet Kajaanista. Isäntien Tuomas Komulainen avasi maalinteon ja pässipaitojen Kasper Piitulainen tasoitti ottelun avauserässä. Toisessa erässä maaliverkkoa heilutettiin kertaalleen, kun Juuso Walli ohjasi ylivoimalla vieraat johtoon. Kolmannessa erässä SaPKo meni menojaan, kun maalinteossa onnistuivat Tino Siren, Teemu Lämsä sekä Joonas Savolainen.


---
Julkaisija: