IPK tyylipuhtaaseen voittoon - Lohi määräsi Kajaanissa

16.11.2019
IPK tyylipuhtaaseen voittoon - Lohi määräsi Kajaanissa

Kuva: Darren Rose

IPK nollasi Peliitat, Jokipojat haki pisteet Keuruulta ja lohi määräsi Kajaanissa lauantaina.

HOKKI - KIEKKO-VANTAA 1-7

Lohi määräsi Kajaanissa ja otti suvereenin voiton lauantai-iltana. Ottelu päättyi 1-7. Lohipaitojen maaleista vastasivat Eetu Torpström, Julius Valtonen, Mikael Saha, Roope Reini (1+2), Joonas Niemelä, Petteri Villanen (1+2) sekä Eetu Mäki. Samuel Sikstus nakutteli kolme syöttöpistettä. Erinomaisesti Kiekko-Vantaan maalissa pelanneen Aleksanteri Heiskasen Hokki onnistui ohittamaan vain kerran. Kotijoukkueen maali merkittiin Samu Pyykkösen nimiin. Kiekko-Vantaa on nyt neljän ottelun voittoputkessa.

IPK - PELIITAT 4-0

IPK nollasi Peliitat Kankaan montussa lauantaina. Isäntien maalintekijät Janne Katosalmi, Hugo Gallet, Niki Koskinen ja Ville Järvinen. Julius Rantaeskola kirjautti kaksi syöttöpistettä. Nollapeli irtosi Henri Kiviaholle 28 torjunnalla.


KEUPA HT - JOKIPOJAT 3-5

Ärjypaidat nappasivat arvokkaan päänahan kukistamalla sarjakärki KeuPa HT:n vieraskaukalossa. Taavi Tiala, Matias Varttinen, Teemu Siironen, Wiljami Kupiainen ja Santeri Salmela Jokipoikien maalintekijät. Jaakko Kuusistolle kolme syöttöpistettä. KeuPalta viimeistelyssä onnistuivat Olli-Petteri Viinikainen sekä kahdesti osunut Aleksi Rutanen. Tällä viikolla hyvässä vireessä ollut Janne Väyrynen saalisti kaksi syöttöpistettä. Tämän viikon kolmessa KeuPan ottelussa Väyrynen nakutteli yhteensä tehot 3+4.


---
Julkaisija: