K-Vantaa jatkoaikavoittoon - SaPKo nollasi Ketterän

15.11.2019
K-Vantaa jatkoaikavoittoon - SaPKo nollasi Ketterän

Kuva: Toni Jaconelli

HERMES - JOKIPOJAT 3-1

Kotijoukkue Hermes piti pisteet Kokkolassa voittamalla Jokipojat maalein 3-1. Santeri Haarala avasi maalinteon uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Hermekseltä maalinteossa onnistuivat myös Heikki Harju sekä paluun Kokkolaan tehnyt Samu Markkula. Vierasjoukkueen illan ainoasta osumasta vastasi Taavi Tiala. Hermeksen maalivahti Vilho Heikkinen pelasi erinomaisen ottelun ja koppasi yhteensä 34 torjuntaa.

PELIITAT - KOOVEE 3-4

KOOVEE haki täyden pistepotin perjantai-iltana Heinolasta. Tiukka kamppailu päättyi 3-4. Peliittojen maalintekijät Lauri Heino, Samuel Salonen sekä Joona Lankinen. Vierailta maalinteossa onnistuivat Janne Seppänen, Eetu Päkkilä, Jimi Kuronen sekä voittomaalin alivoimalla viimeistellyt Erik Ahopelto.

ROKI - KIEKKO-VANTAA 4-5 JA

RoKi pääsi pitkästä aikaa pelaamaan kotikaukalossaan Lappi Areenalla. Rovaniemellä nähtiinkin tiukka kamppailu, joka ratkesi vasta jatkoajalla vierasjoukkue Kiekko-Vantaan voittoon. Lohipaitojen Joonas Niemelä viimeisteli voittomaalin ajassa 62:01. Kiekko-Vantaalta varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistuivat Eetu Mäki, Harri Kainulainen, Mikael Saha sekä Petteri Villanen (1+2). RoKin maaleista vastasivat Rasmus Smedberg, kahdesti osunut Miro Lehtimäki sekä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla tasoitusmaalin iskenyt Niko Lahtinen. Kiekko-Vantaa on voittanut kaikki kolme otteluaan valmentajavaihdoksen jälkeen.

SAPKO - KETTERÄ 2-0

Viime viikolla Suomen Cupin finaalissa kohdanneet joukkueet pelasivat vastakkain perjantai-iltana. Tällä kerralla kotijoukkue SaPKo nollasi Imatran Ketterän. Ottelussa maalinteko aloitettiin vasta kolmannessa erässä. Avausmaalin tekijänä Atte Karppinen. Pässipaitojen toisen maalin viimeisteli tyhjiin Tatu Vihavainen 4 sekuntia ennen päätössummeria. SaPKo-vahti Oskari Salmiselle nollapeli irtosi 30 torjunnalla.

TUTO - KEUPA HT 3-6

Vierasjoukkue KeuPa HT latoi Turussa ottelun ensimmäiset viisi maalia. Jannet Värynen (2+1) ja Kettunen osuivat kahdesti ja William Mäkinen kertaalleen. TUTO sai puristettua vielä loppukirin iskemällä kolmennen erän puolivälissä kolme maalia lyhyen ajan sisään Vili-Jesper Koivulan, Mikko Laineen ja Oskari Siikin toimesta. Erik Embrich toimi kapelimestarina ja kirjautti syöttöpisteet kaikkiin kolmeen maaliin. Vieraiden Justus Mikkonen viimeisteli ottelun viimeisen maalin tyhjiin. KeuPa HT jatkaa sarjan kärkipaikalla yhden pisteen erolla KOOVEEseen.


---
Julkaisija: