Hermes ja KeuPa HT voittoihin keskiviikkoiltana

16.10.2019
Hermes ja KeuPa HT voittoihin keskiviikkoiltana

Hermeksen Atte Mäkinen nakutteli tehot 0+3 keskiviikkona (Kuva: Andrea Lindvall)

Kokkolan Hermes haki täyden pistepotin Iisalmesta ja KeuPa HT kukisti TUTO Hockeyn kotikaukalossaan Keuruulla.

IPK - HERMES 2-5

Kokkolan Hermes nappasi täyden pistepotin keskiviikkoillan kamppailusta. Ottelun hahmoina olivat vierasjoukkueen Riku Sihvonen (2+1) sekä Atte Mäkinen (0+3). Sihvosen lisäksi Hermeksen maaleista vastasivat Oskari Uomala, Miika Tiihonen ja Sampo Paulaharju. IPK:n maalit viimeistelivät Saku Kinnunen sekä ensimmäisen ottelunsa Peli-Karhujen paidassa tällä kaudella pelannut Julius Rantaeskola.

KeuPa HT - TUTO Hockey 3-2

KeuPa HT kukisti kotonaan TUTO Hockeyn maalein 3-2. Jani Kluuskeri vei KeuPan johtoon uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Ottelun yllättävimmästä maalista vastasi kotijoukkueen Janne Kettunen, joka ohitti erinomaisesti TUTO-maalilla pelanneen Samu Lonkilan suoralla laukauksella b-piste aloituksesta. Lonkila piti TUTOn mukana pelissä koppaamalla ottelussa yhteensä 40 torjuntaa. Vielä toisen erän aikana Eetu Elo kavensi lukemat 2-1:een. Ottelun voittomaalin niittasi KeuPa-puolustaja Sakari Turtiainen ajassa 47:32. Erik Embrich viimeisteli loppulukemiksi 3-2 18 sekuntia ennen päätössummeria.


---
Julkaisija: