RoKille jatkoaikavoitto sarjakärjestä - Hölsä jälleen sankarina

13.10.2019
RoKille jatkoaikavoitto sarjakärjestä - Hölsä jälleen sankarina

Kuva: Shaun Duncan

RoKi taisteli vieraskiertueen kolmannen voiton sunnuntaina sarjakärki KOOVEEn vieraana.

KOOVEE - ROKI 1-2 JA

RoKi nappasi arvokkaan jatkoaikavoiton sarjakärki KOOVEEn vieraana. Avausmaalia saatiin odottaa ottelun kolmannen erän jälkimmäiselle kympille asti. KOOVEE siirtyi Miika Heikkilän maalilla johtoon ajassa 52:34. 20 sekuntia ennen täyttä aikaa RoKi tuli tasoihin Olli Iisakan maalilla. Jatkoaikaa ehdittiin pelata 1:08, kun Ville Väinölän komealla laukauksella vierasjoukkue vei lisäpisteen. Ottelun suurin sankari oli jälleen loistavan ottelun RoKin maalilla torjunut Paavo Hölsä. Hölsä koppasi yhteensä 39 torjuntaa.

Voitto oli RoKille vieraskiertueen kolmas. Sunnuntain voittopelin lisäksi perjantaina rovaniemeläiset kukistivat Kiekko-Vantaan jatkoajalla ja lauantaina kaatui TUTO Turussa.


---
Julkaisija: