Hermes, Ketterä, Kiekko-Vantaa ja RoKi voittoihin

12.10.2019
Hermes, Ketterä, Kiekko-Vantaa ja RoKi voittoihin

Kuva: Aaro Nuoramo

Hermes, Ketterä, Kiekko-Vantaa ja RoKi nappasivat voitot lauantain kierrokselta.

HOKKI - HERMES 4-7

Lauantain maalirikkain ottelu nähtiin Kajaanissa, jossa vierasjoukkue Hermes nappasi täyden pistepotin. Ranskalaishyökkääjä Gabin Ville oli ottelun tehokkain pelaaja 2+1 pisteillä. Hermeksen tuore vahvistus Ville Saloranta esiintyi myös edukseen 1+1 tehoilla. Tomi Rautiolle Hokin maalissa ja Hermeksen maalivahti Samuel Barosille kirjattiin molemmille 22 torjuntaa.

KETTERÄ - SAPKO 5-2

Joukkueiden viikonlopun toinen kohtaaminen päättyi myös Ketterän voittoon. Perjantaina voitto irtosi Savonlinnassa jatkoajalla, mutta kotikaukalossa varsinainen peliaika riitti selvittämään joukkueiden paremmuus. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Tuomo Viitasalo sekä Niklas Holopainen uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Ketterän viimeistelijöinä nähtiin Aku Kestilä, Ville Paalanen, Arttu Rämö (rangaistuslaukauksesta), Valtteri Lipiäinen sekä Rasmus Hämäläinen.

KeuPa HT - Kiekko-Vantaa 1-2

Kiekko-Vantaa haki arvokkaan vierasvoiton Keuruulta kukistamalla KeuPa HT:n 2-1. Lohipaitojen molemmat maalit näkivät päivänvalon ottelun avauserässä. Ensin Eetu Mäki vei vieraat johtoon ja erän loppupuolella Ville-Valtteri Mustonen viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Keuruulaisten kavennusmaalin ohjasi Jesse Pelamo kolmannessa erässä. Kiekko-Vantaan voiton takuumiehenä oli erinomaisesti maalissa pelannut Aleksanteri Heiskanen.

TUTO - ROKI 1-2

Turussa suurimpaan rooliin nousi vierasjoukkueen maalivahti Paavo Hölsä, joka nappasi ottelussa 42 torjuntaa. TUTO siirtyi ottelussa 1-0-johtoon Erik Embrichin ylivoimamaalilla, mutta tämän jälkeen löi Hölsä luukut kiinni. RoKi iski maalinsa ensimmäisen ja toisen erän viimeisillä minuuteilla. Ensimmäisessä erässä maaliverkkoa heilutti Niko Lahtinen ja toisessa erässä Olli Iisakka. RoKi metsästää viikonlopun vieraskiertueen kolmatta voittoaan huomenna sunnuntaina sarjakärki KOOVEEta vastaan Tampereella.


---
Julkaisija: