Ville Saloranta siirtyy KOOVEEsta Hermekseen

10.10.2019
Ville Saloranta siirtyy KOOVEEsta Hermekseen

Kuva: Jarno Hietanen

Hyökkääjä Ville Saloranta, 23, siirtyy KOOVEEn riveistä Kokkolan Hermeksen paitaan.

Hermes tiedotti torstai-iltana hyökkäjä Ville Salorannan siirtymisestä Kokkolaan. Saloranta on edustuskelpoinen jo tulevassa lauantain Hokki vierasottelussa.

-Todella hyvin mielin ja intoa täynnä olen tulossa Kokkolaan ja Hermekseen! Jäi mieleen viime kaudesta se, että täällä on varmaan koko sarjan kovaäänisimmät fanit ja tunnelma hallissa aina hyvä. Siitä sai hyvän fiiliksen peliin, kommentoi Saloranta Hermeksen kotisivulla.

-Olemme jo aikaisemmin seuranneet ja pohtineet Salorannan tilannetta ja tulevaisuutta. Nyt tiet kohtasivat, kun meille tuli tarve hyökkääjälle ja saatiin tieto että Ville olisi lähdössä Tampereelta. Sedlak ja Levänen ovat kuitenkin sivussa 4-6 viikkoa ja yhden hyökkääjän tarve on muutenkin ollut olemassa, kertoo Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Lue lisää aiheesta Hermeksen tiedotteesta.


---
Julkaisija:

#23
Ville Saloranta
KOOVEE