IPK ja Hokki osallistuivat alkuviikosta valtakunnalliseen Vanhustenviikkoon

9.10.2019
IPK ja Hokki osallistuivat alkuviikosta valtakunnalliseen Vanhustenviikkoon

Kuva: IPK

IPK ja Kajaanin Hokki osallistuivat valtakunnalliseen Vanhustenviikkoon, jota vietetään 6. - 13.10.

Iisalmen Peli-Karhut osallistuivat toista vuotta peräkkäin Vanhustenviikkoon jalkautumalla maanantaina Iisalmen alueella vanhusten pariin.

IPK:n edusjoukkueen sekä A-nuorten pelaajat ja johtoryhmä jalkautuivat yhteensä yhdeksään eri kohteeseen, joissa oli ohjelmassa mm. makkaran paistoa, erilaisia pelejä, tanssia ja yleistä seurustelua.Kohteita oli yhteensä yhdeksän kappaletta, joista suurimpina kohteina olivat Kirkonsalmen palvelukeskus, asumispalveluyksikkö Aurinkokartano sekä palvelutalo Onnimanni.

- Tämä on yksi osa meidän yhteiskuntavastuutyötämme, jota teemme seurassa. On hyvä välillä siirtää ajatuksia jääkiekosta muualle ja piristää vanhuksia tällä tavalla. Jääkiekolla on valtava vaikutusvalta Suomessa, kuten myös IPK:lla Iisalmessa. Meidän tehtävämme on toimia esimerkillisesti ja vastuullisesti tämän päivän yhteiskunnassa, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola IPK:n kotisivujen uutisessa.

Myös Kajaanin Hokki osallistui valtakunnalliseen vanhustenviikkoon vierailemalla tiistaina Kajaanin Arvola-kodissa. Vierailun ohjelmassa oli lenkki ulkoilmassa pelaajien avittamana sekä yhteiset päiväkahvit.

Hokin pelaajista paikalla palvelukodissa vierailulla olivat Tomi Rautio, Joni Kuoppala, Alejandro Ramirez, Heikki Klemetti ja Markus Still.

Kajaanin Hokin vierailusta Arvola-kodissa lisää Hokin kotisivulla.


Kuva: IPK


---
Julkaisija: