Sami Mutanen vahvistaa Jokipoikia

8.10.2019
Sami Mutanen vahvistaa Jokipoikia

Jokipojat on tehnyt ottelukohtaisen sopimuksen yli 400 liigaottelua pelanneen hyökkääjä Sami Mutasen kanssa.

Sami Mutanen, 35, pelaa ensimmäisen ottelunsa Jokipojissa tällä kaudella perjantaina, kun Mehtimäelle vieraaksi saapuu viime kevään finaalijoukkue KeuPa HT.

Hyökkääjä piti tuntumaa yllä alkukaudella kakkosdivisioonajoukkue Karjalan Koplan pelipaidassa.
– Pieni tauko on nyt peleistä, joten ihan simppeleistä asioista lähden liikkeelle. Tuon kokemusta ja hyvää liikettä. Omat vahvuuteni tuon pöydälle ja pitkässä juoksussa voittavia asioita haluan tuoda joukkueeseen. Kaikki se osaaminen mitä vuosien varrella on kertynyt lyödään peliin kotiympäristössä, Mutanen tuumii Jokipoikien kotisivujen uutisessa.

Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell on tyytyväinen uuteen hankitaan.
– Sami on täydellinen pelaaja meille. Hän on kokenut, esimerkillinen ja joensuulainen. Sami tuo ennen kaikkea johtajuutta ja esimerkkiä. Olen ylpeä, että saimme hänet tähän joukkueeseen ja toivottavasti saamme pidettyä Samin täällä koko loppukauden.

Lue lisää aiheesta Jokipoikien kotisivulta.


---
Julkaisija: