Perjantaina tarjoillaan viiden ottelun kattaus

3.10.2019
Perjantaina tarjoillaan viiden ottelun kattaus

Kuva: Aaro Nuoramo

Perjantaina Mestiksen ohjelmassa tarjoillaan viiden ottelun kattaus. Kaikki ottelut alkavat tuttuun tapaan klo 18:30.

HOKKI - PELIITAT

Sarjanousija Kajaanin Hokki aloitti kautensa kahdella voitolla RoKia vastaan back-to-back peleissä. Perjantain pelissä voitto irtosi jatkoajalla ja lauantaina kotiavauksessa Hokki otti täyden pistepotin 6-2-voitolla. Peliittojen avausviikonlopun molemmat ottelut päättyivät jatkoaikatappioon.

- Olemme viikon ajan vähän käyneet videolta omaa pelaamista läpi ja haemme oman pään pelaamiseen selkeyttä. Kaukalossa nähdään aktiivinen ja liikkuva Hokki. Meillä on aiempaa enemmän fyysisyyttä joukkueessa ja tarpeen vaatiessa pystymme pelaamaan kovaa, kajaanilaisten valmentaja Pasi Häkkinen kertoo Hokin kotisivulla.

KETTERÄ - TUTO Hockey

Imatralla hallitseva mestari Ketterä saa vastaansa ilman pistemenetyksiä kolmen pelin jälkeen porskuttavan TUTO Hockeyn. Ketterällä avausviikonlopusta jäi käteen 3 pistettä rankkarivoiton ja jatkoaikatappion myötä. TUTO Hockeyn Joel Janatuinen johtaa Mestiksen pistepörssiä 3+3 tehoilla.

- Kova matsi tulossa, TUTO:lla on kova nippu kasassa. Sieltä löytyy fyysisyyttä, taitoa ja vauhtia. Hyvää viihdettä on luvassa perjantaina, kommentoi Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen viikkoennakossa.

KeuPa HT - KOOVEE

KeuPa HT lähtee perjantain otteluun 4 pistettä plakkarissaan. Keuruulaisten kauden avausvoitto tuli lauantaina Hermestä vastaan. KOOVEE on TUTOn ohella toinen joukkue joka on napannut voitot kaikista kolmesta pelaamastaan ottelusta. Tamperelaiset pitävät sarjataulukon kärkisijaa hallussaan paremman maalieron turvin. KOOVEEn ruuti on ollut kuivaa sillä maaleja on syntynyt 6,3 maalia per ottelu keskiarvolla.

ROKI - IPK

Sarjataulukon neljänneltä sijalta viikonlopun otteluihin lähtevä IPK matkustaa RoKin vieraaksi. IPK otti kauden avausottelussaan 4-1-kotivoiton Jokipojista ja lauantaina voitto irtosi jatkoajalla Heinolassa Peliittojen vieraana.

- Hyvin lähti homma liikkeelle, kun kaksi voittoa pystyimme nappaamaan. Täytyy jatkaa siitä, mihin viime viikonloppuna jäätiin. Pelataan raikkaasti ja mennään alusta asti päälle, eikä anneta pitkän matkan vaikuttaa, kommentoi avausviikonloppuna tehot 3+1 nakutellut Lauri Huhdanpää, IPK:n otteluennakossa.

SaPKo - Kiekko-Vantaa

Otteluparin molemmat joukkueet pelasivat myös keskiviikkona. SaPKo kävi hakemassa pisteet Joensuusta 4-5-päättyneestä jännitysnäytelmästä. Kiekko-Vantaa puolestaan joutui lopulta nöyrtymään Tampereella KOOVEEn käännettyä pelin 6-3-voittoon ottelun kolmannen erän kolmella maalilla. SaPKolla on tilillään kolmen pelin jälkeen voitto, jatkoaikavoitto sekä tappio, kun taas lohipaidat metsästävät vielä kauden avauspisteitään.

– SaPKo on hyvä joukkue ja ihan kärkipään porukka tässä sarjassa. Meille tämä on hyvä mittari ja tasoa pitää pystyä nostamaan edelleen. Ajatus ei saa karata yhtään ja jokaisen täytyy tehdä vain asioita paremmin, sillä vaatimustasolla mitä voittaminen tässä sarjassa vaatii, päävalmentaja Jesse Welling kertoo Kiekko-Vantaan otteluennakossa.


---
Julkaisija: