K-Vantaa ja Hermes metsästävät avauspisteitä

1.10.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
K-Vantaa ja Hermes metsästävät avauspisteitä


Joensuussa Jokipojat kohtaa SaPKon, TUTO saa Kupittaalle vastaansa Kokkolan Hermeksen ja Kiekko-Vantaa matkustaa sarjakärki KOOVEEn vieraaksi Tampereelle.


Jokipojat avasivat pistetilinsä lauantaina voittamalla hallitsevan mestarin Imatran Ketterän jatkoajalla maalein 2-1. Ärjypaitojen molemmista maaleista lauantaina vastasi nuori hyökkääjä Terry And. SaPKo on sarjataulukossa tasapisteissä Jokipoikien kanssa. SaPKon jatkoaikavoitto tuli perjantaina sarja-avauksessa Peliittoja vastaan.

TUTO Hockey on KOOVEEn lisäksi toinen puhtaan pelin joukkue kahden pelatun kierroksen jälkeen. Turkulaiset harjasivat voitot back-to-back otteluista Kiekko-Vantaata vastaan. TUTO-vahti Conrad Mölder pelasi perjantaina uransa ensimmäisessä Mestis-pelissä nollapelin, TUTOn voittaessa Vantaalla 3-0. Lauantaina Marli Areenalla kotidebyytissään hyökkääjä Joel Janatuinen pelasi itsensä välittömästi vaativan turkulaisyleisön sydämiin iskemällä limpun uuniin peräti neljästi 8-3-voitto-ottelussa. Hermeksen viikonloppu ei sujunut aivan yhtä valoisissa merkeissä. Perjantaina tappio Tampereella KOOVEElle ja lauantaina tiukan taistelun jälkeen KeuPa HT nappasi täyden pistepotin maalein 4-3.

KOOVEE vietti avausviikonloppuna maalijuhlia onnistuen viimeistelyssä yhteensä 13 kertaa. Perjantaina kaatui Hermes 6-2 ja lauantaina SaPKo 7-3. Tehokkaimpana hääri Mestiksen pistepörssiä johtava Elias Elomaa 2+3=5 pistein.

KOOVEE tiedotti tiistaina tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Anton Ollikaisen kanssa. Ollikainen pelasi kauden alun ottelukohtaisella sopimuksella.

- Erittäin hyvä, että saimme hänet kiinnitettyä loppukaudeksi. Hän on loistava kahdensuunnan hyökkääjä ja tehojakin tulee mukavasti. Anton on todella kilpailuhenkinen ja voitontahtoinen pelaaja ja hän tulee auttamaan joukkuettamme esimerkillään, kertoo tamperelaisten päävalmentaja Miikka Kuusela KOOVEEN kotisivujen uutisessa.

Kiekko-Vantaa lähtee Tampereelle metsästämään kauden avausvoittoa.

- Hyvä, että uusi peli tulee nopeasti. Meidän pitää päästä kiinni omaan tekemiseen taas. On selvää, että meidän pitää parantaa paljon ja nostaa tasoa ylipäätään sellaiseksi, että tässä sarjassa voi voittaa. Kaiken pohjana on työnteon määrä ja sitoutuminen, kommentoi lohipaitojen päävalmentaja Jesse Welling Kiekko-Vantaan kotisivulla.

Kuva: Shaun Duncan

Puolustaja Jimi Kuronen KOOVEE median haastattelussa:

Lohi-TV:n otteluennakkossa, Kiekko-Vantaan Veripalvelun vastuullisen pelaajan punaista kypärää lokakuussa kantavan, Mikael Sahan haastattelu:

Keskiviikon ottelut (kaikki ottelut alkavat klo 18:30)

Jokipojat - SaPKo

TUTO Hockey - Hermes

KOOVEE - Kiekko-Vantaa


---
Julkaisija: