Mikko Laine loppukauden sopimuksella TUTOon

30.9.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Mikko Laine loppukauden sopimuksella TUTOon

Mikko Laine loppukauden sopimuksella Turkuun

Viime perjantaina varmistui, että hyökkääjä Mikko Laine palaa TUTOn paitaan kuluvaksi kaudeksi.

Viimeksi kaudella 2016-17 TUTO Hockeyssa pelannut Mikko Laine palaa Marli Areenalle kahden Liigassa vietetyn kauden jälkeen koko kauden sopimuksella. Sopimuksessa on Liigaoptio sekä mahdollisuus siirtyä ulkomaille. Laine ehti pelata jo viikonlopun avauskohtaamisissa Kiekko-Vantaata vastaan ja alustaa TUTOn kauden avausmaalin Vantaalla.

Laine itse oli innoissaan sopimuksen varmistuttua. Hän on harjoitellut alkusyksyn ajan TUTOn mukana, joten joukkue on tullut jo tutuksi.

"Kiva päästä pelaamaan. Yritän pelata omilla vahvuuksillani, silloin pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Meillä on nälkäinen ja nuori ryhmä, joten tarjoamme varmasti vauhdikasta kiekkoa Marli Areenan katsojille.", Laine kommentoi TUTO Hockeyn kotisivulla.

Uutinen Mikko Laineen sopimuksesta TUTO Hockeyn kotisivulla.

Kuva: Shaun Duncan


---
Julkaisija: