2. ottelukierros - TUTO voittoon Janatuisen 4 maalin siivittämänä

28.9.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

Paljon maaleja ja värikkäitä matseja nähtiin lauantain Mestis-kierroksella.

Kahdessa ottelussa ratkaisu haettiin jatkoajalta. Heinolassa IPK nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin Arttu Leskisen ja Ilkka Pikkaraisen maaleilla. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain vajaa minuutti, kun ajassa 60:53 Peli-Karhujen Timi Lahtinen viimeisteli voittomaalin kahden miehen ylivoimalla. Joensuussa Jokipojat voitti Imatran Ketterän jatkoajalla maalein 2-1. Voittomaalista vastasi molemmat ärjypaitojen maalit illan aikana viimeistellyt Terry And.

KOOVEE jatkoi maali-iloittelua seitsemällä osumalla kaatamalla SaPKon 7-3. KOOVEE on kahdessa pelaamassaan ottelussa viimeistellyt yhteensä 13 osumaa. Miro Nalli vietti lauantaina kahden maalin iltaa ja Otto Mäkinen nakutteli kolme syöttöpistettä.

Sarjanousija Kajaanin Hokin kotiavaus käynnistettiin juhlaseremonialla ja juhlaa tarjoili kotijoukkue myös maalien merkeissä. Toisessa erässä Hokki löi kaasun pohjaan ja oli 40 pelatun minuutin jälkeen jo 5-0-johtoasemassa. Viimeisessä erässä kotijoukkue hellitti hieman jalkaa kaasulta ja lopputulos Kajaanissa 6-2.

Hermes koki kauden toisen tappionsa, kun kotijoukkue KeuPa HT vei täyden pistepotin maalein 4-3. Kupittaalla TUTO Hockey otti niskalenkin lohipaidoista Joel Janatuisen neljän maalin siivittämänä maalein 8-3. Juho Virtanen (2+1), Niko Ahoniemi (1+2), Erik Embrich (0+3) ja Lassi Vanhatalo (0+3) kirjauttivat kolme tehopistettä mieheen.

Kuva: Shaun Duncan