KOOVEElle nippu pelaajasopimuksia

6.6.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

KOOVEE Hockey Oy on rakentamassa 90-vuotisjuhlakaudelle 2019-2020 Mestisjoukkuettaan.

Urheilutoimenjohtaja Juha Järvenpää kertoo Kooveen seuranneen kaikkien pelaajien otteita koko kuluneen kauden ajan ensi kauden joukkuetta ajatellen. 

- Meillä oli nuori joukkue, joka koostui pääosin A-nuorissa sekä Suomi-sarjassa pelanneista pelaajista. Moni pelaaja on kehittynyt kauden aikana ja saanut hyvää oppia *miesten* peleistä, Järvenpää sanoo.

Kauteen 2019-2020 lähtö on erilainen. Lisenssihakemus on hyväksytty ajoissa ja pelaajilla on imua Tampereelle ja Kooveeseen. Pyrimme rakentamaan kilpailukykyisen, määrätietoisen ja kehitystä janoavan joukkueen pelaajista, jotka pyrkivät eteenpäin omalla urallaan.

Aiemmin julkaistujen sopimuspelaajien lisäksi, KOOVEE Hockey Oy on tehnyt jatkosopimukset seuraavien pelaajan kanssa:

Maalivahti Tomi Risteli

Tomilla on alkamassa toinen Mestis-kausi. Tomi on näyttänyt pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla Mestistä.

Halu kehittyä on edelleen kova ja meille oli mieluisaa, kun Tomi halusi jatkaa Kooveen paidassa.

Puolustaja Juhani-Jesper Ilvessuo

Valmentajan unelmapelaaja, tekee kentällä kaiken mitä pyydetään. Tunnollinen ja määrätietoinen pelaaja.

Hyökkääjä Vili-Jesper Koivula

Viime kaudella Mestiksen maalipörssin 3.sija, 50 ottelussa pisteet 24+16=40. Otti valtavan kehitysaskeleen viime kaudella.

Hyökkääjä Elias Elomaa

Elias palasi viimekaudella Tampereelle ja Kooveen paitaan. Kausi oli vaikea loukkaantumisesta toipuessa, mutta näimme, että Eliaksessa on valtavasti potentiaalia kehittyä loistavaksi pelaajaksi.

Hyökkääjä Ville Saloranta

Viime kausi oli Villen ensimmäinen Mestiksessä. Ville keräsi 50 ottelussa 38 pistettä, joilla irtosi Mestiksen pistepörssin 21.sija. Häneltä on lupa odottaa vieläkin tehokkaampaa ja kokonaisvaltaisempaa pelaamista tulevalla kaudella.

 

KOOVEE on solminut myös uusia pelaajasopimuksia:

Hyökkääjä Janne Seppänen

Seppänen oli meidän toivelistalla, hienoa nähdä Janne Kooveen paidassa tulevalla kaudella. Janne siirtyy Kooveeseen Lekistä, hän pystyy pelaamaan keskushyökkääjän sekä laitahyökkääjänä, Mestisotteluita on tähän mennessä  kertynyt 123 kpl.

Hyökkääjä Otto Mäkinen

Kyseessä siis A-jun ikäinen kaveri. Kävi kutsuttuna NHL testauksessa (vähän yli 200 -97/-98 ikäluokan pelaajaa sai maailmasta kutsun) mutta varaus jäi toistaiseksi tulematta. U18 maailmanmestari, 15 nuorten eli U20 sekä 58 poikien eli U18/17/16 maaottelua, 4 CHL-, 11 Liiga- sekä 82 Mestisottelua.

Hyökkääjä Jere Helenius

Ilveksen A-nuorten suomenmestarijoukkueen kapteeni 2016. Mestiksen mestaruus 2018 ja hopeaa 2019. 27 Liiga- ja 108 Mestisottelua.

Puolustaja Markus Västilä

Markus on Ilveksen kasvatti, liigaotteluita on kertynyt 28 kpl Ilveksessä sekä KooKoossa. Mestisotteluita on kertynyt 212 kpl KooKoon, Peliittojen sekä Lekin paidassa. 2016-2018 Markus kävi Ruotsissa pelaamassa Hudiksvalls HC division 1 joukkueessa. Viime kaudella Markus pelasi Suomi-sarjaa Nokian Pyryssä. Markus tuo puolustukseen kokemusta sekä kiekollista osaamista, motivaatio on kova harjoitteluun sekä pelaamiseen. 

Puolustaja Jimi Kuronen

Jimi saapuu Savonlinnasta Tampereelle, hänellä on kokemusta Mestiksestä 229 ottelun verran. Eri ikäluokkien maajoukkueissa pelannut Jimi on iso palanen Kooveen puolustukseen, hän pystyy kiekolliseen pelaamiseen eikä kaihda fyysistä pelaamista.

Tiedote: KOOVEE

Kuva: Carita Lohtander


---
Julkaisija: Mestis