KeuPa HT kiinnitti nipun pelaajia - Janne Kumpulainen jatkaa Keuruulla

21.5.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

KeuPa HT tiedotti uusista sopimuksista.

KeuPa HT teki jatkosopimuksen Janne Kumpulaisen kanssa ja saa näin pitää viime kauden tehohyökkääjänsä Keuruulla. Mies oli jo runkosarjassa 36 tehopisteellään joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja ja pudotuspeleissä tahti vain kiihtyi Kumpulaisen ollessa koko playoffsien pistetilaston ykkösmies tehoin 7+11. 28-vuotias laitahyökkääjä aloittaa neljännen kautensa Keuruulla. Keupafanien suosioon Kumpulainen raivasi tiensä jo kaudella 2013-14 oltuaan nostamassa Suomi-Sarjan voittopystiä ja kuuluttuaan joukkueeseen myös seuraavalla, seuran historiallisella ensimmäisellä Mestis-kaudella. Parin vuoden liigavisiitin jälkeen luisteluvirtuoosi palasi viime kaudeksi KeuPaan ja oli yksi hopeakevään takuumiehistä. Kumpulaisen sopimukseen sisältyy liigaoptio vuoden loppuun saakka.

Maalivahtiosastolle kiinnitettiin mielenkiintoinen nimi, kun nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt Niko Viksten saapuu elokuun lopulla liimaamaan kiekkoja Keski-Suomeen. 22-vuotias Ilveksen kasvatti on ehtinyt torjua Mestiksessäkin jo 77 ottelun verran LeKin, Espoo Unitedin ja viime kaudella SaPKon veräjän suulla. Kesällä Viksten pelaa vielä Australian jääkiekkoliigan Perth Thunderissa, jonka jälkeen liittyy KeuPa HT:n vahvuuteen. Hommat päättyvät siellä juuri sopivasti ennen syksyn Suomen Cupin avausta.

Eikä siinä vielä kaikki! KeuPa saa puolustukseensa todellisen huippunimen, kun William Mäkinen siirtyy joukkueeseen. Jämsänkoskelaissyntyinen pakki pelasi ligassa 2014-17 SaiPan riveissä 83 ottelua tehoin 2+15 ja kävi lainalla myös Keuruulla parin ottelun verran KeuPan ensimmäisellä Mestis-kaudella. Pian 24-vuotiaan puolustajan viime kausi Tsekin 2. liigan Vsetinissä jäi sairastelujen vuoksi kesken, joten pelihaluja JYP-kasvatilla varmasti riittää.

KeuPa HT on tehnyt sopimuksen myös viime kaudella KOOVEE:ssa pelanneen Niki Huovisen kanssa. Siellä 47 otteluun 23-vuotias Pelicansin juniorimyllyn läpikäynyt keskushyökkääjä iski tehot 7+11.

KeuPa HT saa myös mieluisan paluumuuttajan, kun Riku Tiainen palaa vuoden tauon jälkeen soturipaitaan. Tiainen oli voittamassa KeuPa HT:n ensimmäistä Mestis-mestaruutta kaudella 17-18, ollen silloin etenkin pudotuspeleissä isossa roolissa. Viime kaudella Tiainen kerkesi pelata vain 15 ottelua Kiekko-Vantaan paidassa loukkaantumisen vuoksi. Tiaisen sopimus on vuoden mittainen.


---
Julkaisija: Mestis