Ketterälle kolme jatkopahvia - Ville Paalanen jatkaa Imatralla

21.5.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

Imatran Ketterä tiedotti kolmesta jatkosopimuksesta.

Ketterä on solminut kolme jatkosopimusta viime kaudella joukkueessa pelanneiden pelaajiensa kanssa. Uudet sopimuspelaajat ovat hyökkääjä Ville Paalanen, puolustaja Henry Maarnela ja maalivahti Santeri Lipiäinen.

Ville Paalanen, 29, (174/84) pelasi viime kaudella Mestiksen runkosarjassa 44 ottelua tehopistein 1+8=9. Pudotuspeleissä otteluja kertyi 14, pistein 2+1=3. Paalanen on urallaan pelannut Mestiksessä yhteensä 227 runkosarja- ja pudotuspeliottelua seuroinaan Jukurit, SaPKo, KeuPa HT ja Ketterä. Hän on voittanut Mestiksen mestaruuden kolmena edellisenä kautena peräkkäin. 

Lappeenrannasta lähtöisin oleva Paalanen on pelannut kasvattajaseurassaan SaiPassa 47 liigaottelua. Ketterässä Paalanen pelasi ensimmäisen kerran kaudella 2014-2015 Suomi-Sarjassa. Sekä puolustajan, että hyökkääjän tontilla viihtyvä Paalanen tuo Ketterän joukkueeseen kokemusta, taistelutahtoa ja työntekoa.

Henry Maarnela, 23, (175/73) pelasi viime kaudella Ketterässä 44 runkosarjaottelua tehoin 1+6=7.  Pudotuspelejä kertyi 13, ilman tehopisteitä. Lappeenrannasta lähtöisin oleva Maarnela on urallaan pelannut myös Liigassa yhteensä 31 ottelua SaiPan paidassa.

Santeri Lipiäinen, 23, (180/79) aloittaa nyt neljännen kautensa Ketterässä. Viime kaudella hän torjui Mestiksessä 20 ottelua torjuntaprosentilla 89,3. Lipiäinen on SaiPan kasvatti ja pelannut urallaan myös HIFK:n A-nuorissa. 


---
Julkaisija: Mestis