SaPKolle maalivahti Kouvolasta ja kaksi uutta pelaajaa

8.5.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

Oskari Salminen tilkitsee SaPKon maalia tulevalla kaudella.

KooKoon sopimuspelaaja, maalivahti Oskari Salminen pelaa SaPKossa tulevan kauden alustavasti koko kauden kestävällä lainasopimuksella. 19-vuotias isokokoinen maalivahti pelasi kuluneella kaudella 16 Liiga ottelua ja yhden ottelun Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä. Alustavan suunnitelman mukaan pelaaja saapuu Savonlinnaan elokuun alkupuolella ja on SaPKon vahvuudessa seurojen sopimin ehdoin koko kauden.

SaPKon uusina sopimuspelaajina pässipaidassa nähdään hyökkääjä Joonas Savolainen ja puolustaja Tuomo Viitasalo. TPS:n organisaatiosta SaPKoon saapuu hyökkääjä Joonas Savolainen, joka viime kaudella edusti myös TUTO Hockeytä 8:n ottelun verran Mestiksessä. Pääosan viime kaudesta Joonas Savolainen pelasi TPS:n nuorten SM-liigajoukkueessa.

Vaasan Sportin organisaatiosta Savonlinnaan matkustaa puolustaja Tuomo Viitasalo, joka on pelannut nuorten SM-liigassa lähes 150 ottelua. Kaudella 2017- 2018 Viitasalo on pelannut Kajaanin Hokissa 11 miesten Suomi-sarjan ottelua.

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on tulevalle kaudelle 17 omaa pelaajasopimusta. 


---
Julkaisija: Mestis