RoKi vaihtaa päävalmentajaa – Sakari Salmelan tilalle Mikko Sirento-Manninen

26.9.2024
RoKi vaihtaa päävalmentajaa – Sakari Salmelan tilalle Mikko Sirento-Manninen

Picture: Mika Kylmäniemi

RoKi Hockey Oy:n hallitus päätti 26.9.2024 vapauttaa Sakari Salmelan RoKin päävalmentajan tehtävästä, seura kertoo tiedotteessaan. RoKin päävalmentajana torstaista alkaen aloittaa Mikko Sirento-Manninen, jonka sopimus kattaa kaudet 2024-25 ja 2025-26. RoKin valmennusryhmässä jatkavat valmentaja Joonas Lehtonen sekä maalivahtivalmentaja Juha Soronen.

– Emme valitettavasti ole edenneet suunnitelmiemme mukaisessa tahdissa joukkueen osalta, ja palataksemme raiteille tilanne edellytti nyt sen keskeisimmän tekijän, eli joukkueen päävalmentajan vaihdon. Muutos on aina mahdollisuus uuteen. Puolestamme kiitos Sakarille tehdystä työstä napapiirillä. Samalla toivotamme Miksan tervetulleeksi takaisin Lappiin tuttuun ympäristöön jatkamaan RoKi-tarinan rakentamista, RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Heikkilä kertoo.

Sirento-Manninen on aikaisemmin toiminut päävalmentajana KooVeen U18- ja U20-junioreissa. Hänet muistetaan myös Rovaniemellä Mestis-kausilta 2021-22 sekä 2022-23, kun hän toimi RoKin apuvalmentajan roolissa. Apuvalmentajana Sirento-Manniselta löytyy kokemusta myös HPK:n Liiga-joukkueesta.

– On suuri kunnia palata takaisin RoKin penkin taakse ja etenkin Lappi Areenalle. Iso kiitos organisaatiolle tästä mahdollisuudesta. Ihmiset ja kaupunki jäi meidän perheemme mieliin niin vahvasti, että olemme kaikki innoissamme paluusta. Kiitos perheelle, että he mahdollistivat tämän näin nopealla aikataululla, kommentoi Sirento-Manninen paluutaan Rovaniemelle.

RoKi pelaa ensimmäisen ottelunsa Sirento-Mannisen johdolla huomenna perjantaina Helsingin jäähallissa Jokereiden vieraana.


---
Published by: