IPK vierasvoittoon lauantaina - Mestaruus katkolla tiistaina Iisalmessa

13.4.2024
IPK vierasvoittoon lauantaina - Mestaruus katkolla tiistaina Iisalmessa

Picture: Shaun Duncan

KETTERÄ - IPK 1-5 (Otteluvoitot 1-3)

IPK:lle finaalisarjan ensimmäinen vierasvoitto ja kolmas kiinnitys mestaruuteen. Pekka Suhonen viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin avauserässä ja toisessa erässä IPK löi lisää löylyä Alex Berardinellin, Oskari Mikkosen sekä Suhosen illan toisen maalin myötä. Ketterän 1-4-kavennusosumasta vastasi Joona Lankinen. Leo Ring naulasi loppulukemat tyhjiin. Ringille maalin lisäksi kaksi syöttöpistettä illan ottelussa. Yksi vierasjoukkueen sankareista oli maalivahti Oskari Parviainen, jolle kertyi neljännessä finaalissa 28 torjuntaa.
Mestaruus on katkolla IPK:lle ensimmäistä kertaa tiistaina Iisalmessa.


---
Published by: