Lauantain kierroksen myötä runkosarjan kärkikolmikko selvillä - KOOVEElle arvokas voitto Keuruulla

2.3.2024
Lauantain kierroksen myötä runkosarjan kärkikolmikko selvillä - KOOVEElle arvokas voitto Keuruulla

Picture: Jari Mäki-Kuutti

Lauantain kierroksen myötä runkosarjan kärkikolmikko on selvillä. Runkosarjan voiton jo aiemmin varmistaneen IPK:n jälkeen toiseksi sijoittui Ketterä ja kolmanneksi Jokerit.

KIEKKO-ESPOO - IPK 4-5 (VL)

Sarjakärki IPK:lle kaksi pistettä Espoosta voittomaalikilpailun jälkeen. Leo Ringille kaksi maalia, Alex Berardinellille 1+1 ja Juuso Arolalle sekä Veikka Haloselle kaksi syöttöpistettä. Kiekko-Espoon Janne Hämäläinen takoi peräti neljä pistettä (1+3), Noel Pietilälle kolmen syöttöpisteen ilta ja Arttu Tuomaalalle kaksi maalia. Kiekko-Espoolla vielä runkosarjan viimeisessä ottelussa panoksena kotietu.

HERMES - FPS 6-3

Hermeksellä täysi pistepotti ja puolustaja Aapo Aholalle neljän pisteen ilta (1+3). Tommi Laakso viimeisteli kaksi maalia, Jerkko Rämölle 1+1 ja Eero Klintrupille kaksi syöttöä. Samuel Zahradnik, Devon Skolenski sekä Santtu Rantanen forssalaisten maalintekijät.

KETTERÄ - TUTO 5-2

Ketterä varmisti runkosarjan toisen sijan kaatamalla TUTOn. Jimi Rönkkönen (1+1), Roope Turunen (1+1), Mikko Haaparanta (0+2) sekä Jesse Viskari (0+2) kotijoukkueen kahden pisteen miehet. Daniel Takkunen (1+1) sekä Aleksi Anttalainen viimeistelivät TUTOn osumat.

KEUPA HT - KOOVEE 0-1

KOOVEElle arvokkaat pisteet Keuruulta Eemil Laurellin uran ensimmäisellä Mestis-maalilla sekä Verneri Virtasen uran toisella Mestis-nollapelillä. KOOVEE nousi sarjataulukossa keuruulaisten edelle, viimeiselle villi kortti-kierrokselle oikeutavalle sijalle, yhden pisteen turvin. KeuPalla on jäljellä kaksi ottelua ja KOOVEElla yksi

KIEKKO-VANTAA - JOKERIT 2-5

Kiekko-Vantaa sai salama-alun otteluun. Perttu Iso-Kuortti ja Okko Kangasniemi veivät lohipaidat kahden maalin johtoon, kun peliä oli pelattu vasta 44 sekuntia. Jokereiden tehohetki osui puolestaan toiseen erään, kun reiluun minuuttiin Alexander Forslund veivasi kavennuksen ja kahdella Jesse Liuksialan maalilla vieraat siirtyivät johtoon. 3. erässä Erkka Seppälä sekä Teemu Henritius viimeistelivät loppulukemiksi 2-5. Jokerit varmisti samalla myös runkosarjan kolmannen sijan.


---
Published by: