Maaliskuu käynnistyi räväkästi tapahtumien täyteisellä kierroksella

1.3.2024
Maaliskuu käynnistyi räväkästi tapahtumien täyteisellä kierroksella

Picture: Jari Mäki-Kuutti

FPS - KEUPA HT 4-3 (VL)

Forssassa ottelu venyi voittomaalikilpailuun saakka. FPS karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle Otto Pasosen, Samuel Zahradnikin (uran 1. Mestis-maali) ja Jack Jeffersin maaleilla. KeuPa nousi kuitenkin vielä tasoihin Miiro Linjalan, Tomi-Petteri Ansion ja Joonas Parviaisen osumilla. Kotijoukkue veti pidemmän korren voittomaalikilpailussa. KeuPalle arvokas piste taistelussa viimeisestä villi kortti- kierroksen paikasta.

JOKERIT - KIEKKO-POJAT 1-3

Keravan lämmintunnelmaisessa perjantai-illassa vierasjoukkue Kiekko-Pojat oli lopulta parempi maalein 1-3. Vieraiden maaleista vastasivat Patrick Isiguzo, Kim Nieminen sekä tyhjiin ottelun lopussa osunut Kristjan Kombe. Jokereiden maalin laukoi Oskari Kalajanniska. Ottelun toisessa erässä maalivahdit Ville Kolppanen ja Eemil Vinni ottivat yhteen ja molemmille nujakasta suihkukomennukset.

KOOVEE - IPK 1-3

Pisteet lähtivät Hakametsästä Peli-Karhujen matkaan Pekka Suhosen, Alex Berardinellin sekä Juuso Heikkilän maaleilla. Markus Laurila viimeisteli KOOVEEn illan ainoan osuman. Maali oli Laurilalle ensimmäinen Mestiksessä. KOOVEEn Verneri Virtaselle 42 torjuntaa, kun puolestaan Paavo Kohoselle vieraiden maalilla torjuntoja kertyi 11.

ROKI - HOKKI 6-5 (JA)

Rovaniemen perjantai-illassa nähtiin yhteensä 11 maalia. Kotijoukkueen tehomiehinä, neljän pisteen (2+2) Lauri Huhdanpää, voittomaalin jatkoajalla naulannut Joonas Alanne (2+1) sekä kolmen syöttöpisteen Antti Erkinjuntti. Hokilta kolme pistettä nakutteli Veikka Hahl (1+2) ja Antti Myllyaho viimeisteli kaksi maalia.

TUTO - HERMES 1-3

Hermes vankisti otettaan viimeisestä suorasta puolivälieräpaikasta kaatamalla TUTOn Kupittaalla. Arttu Heikkilä, Eemeli Ylitalo sekä Kalle Matikainen Hermeksen maalintekijät. Kotijoukkueen maalin laukoi Miika Tiihonen.---
Published by: