Torstai-illan trilleri Tikkurilassa päättyi kotijoukkueen jatkoaikavoittoon

29.2.2024
Torstai-illan trilleri Tikkurilassa päättyi kotijoukkueen jatkoaikavoittoon

Picture: Riku Laukkanen

KIEKKO-VANTAA - KIEKKO-POJAT 3-2 (JA)

Tikkurilan torstai-illassa tarjoiltiin jatkoajalla ratkennut jännistysnäytelmä. Perttu Iso-Kuortti aloitti maalinteon ajassa 1:38. Kahdesta seuraavasta maalista vastasi vierasjoukkue Kim Niemisen ja Ivo Sedlacekin (1+1) toimesta. Lohipaitojen tasoitus syntyi pari minuuttia ennen päätössummeria ja maalintekijänä toistamiseen illan aikana osunut Iso-Kuortti. Ratkaisuosuman naulasi Oliver Tuhkanen, Niklas Nordgrenin ja Okko Kangasniemen esityöstä.
Kaikki Kiekko-Vantaan ja Kiekko-Poikien väliset tämän kauden runkosarjan kohtaamiset päättyivät jatkoaikavoittoihin.


---
Published by: