IPK varmisti runkosarjan voiton lauantain kierroksella

24.2.2024
IPK varmisti runkosarjan voiton lauantain kierroksella

Picture: Matti Nenonen

IPK varmisti seurahistoriansa ensimmäisen Mestiksen runkosarjan voiton lauantain kierroksella.

KEUPA HT - IPK 2-6

Robert Von Gerdten ja Juuso Heikkilä osuivat kahdesti, Leo Ring rokotti entistä seuraansa ja Pekka Suhonen viimeisteli voittomaalin Keuruulla. Voiton myötä IPK nousi sataan pisteeseen ja varmisti samalla runkosarjan ykkössijan kaudella 23-24. Mestiksen runkosarjan voitto on IPK:lle seurahistorian ensimmäinen.

FPS - KOOVEE 0-6

KOOVEE löi taululle tylyt lukemat Forssassa. Tomi Purmolalle tehot 1+3, Nikolai Hakalalle 2+1, Joona Lehtiselle 1+2 ja Sever Bilgilille 1+1. Patrik Hamrlalle uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä.

HERMES - KIEKKO-VANTAA 1-3

Lohipaidoille vierasvoitto Kokkolasta Oliver Tuhkasen, Antti Virtasen ja Niko Sompin maaleilla. Juuso Helomaalle 40 torjuntaa ja syöttöpiste. Hermeksen maalin viimeisteli Eemeli Takala.

JOKERIT - KIEKKO-ESPOO 4-3

Jokerit voitti jännittävän paikalliskamppailun yli 7000 katsojan edessä. Olavi Vauhkonen viimeisteli kaksi maalia ja Väinö Sirkiä sekä Niko Lahtinen osuivat kertaalleen. Kiekko-Espoolta kahdesti osui Janne Hämäläinen ja Noel Pietilän nimiin 2-2-maali. Henri Risikolle 27 torjuntaa ja Jani Lampiselle torjuntoja 28.

ROKI - KIEKKO-POJAT 5-4

Rovaniemen kirnussa joukkueet iskivät maaleja vuorotellen ja lopulta kotijoukkueen voittomaalista vastasi Paavo Tyni ajassa 55:15. Antti Erkinjuntti paukutteli hattutempun ja Eero Niemi viimeisteli 3-3-maalin. Kiekko-Poikien tehomiehinä Patrick Isiguzo (2+1), Ivo Sedlacek (1+2) ja kahden syöttöpisteen Kristjan Kombe.

TUTO - HOKKI 4-2

Aleksi Anttalainen naulasi uransa ensimmäisen ja toisen Mestis-maalin lauantaina. Maalinteossa turkulaisista onnistuivat myös Onni Korkka ja Oskari Siiki. Hokin maalit Antti Myllyahon ja Juuso Aaltosen käsialaa.


---
Published by: