Paavo Kohoselle kauden 3. nollapeli - Ketterä nousi jatkoaikavoittoon Lappeenrannassa

23.2.2024
Paavo Kohoselle kauden 3. nollapeli - Ketterä nousi jatkoaikavoittoon Lappeenrannassa

Picture: Shaun Duncan

KETTERÄ - JOKERIT 5-4 (JA)

Lappeenrannan Kisapuistossa yli 3000 katsojaa todisti jatkoajalla ratkennutta jännitysnäytelmää. Ketterä onnistui nousemaan tasoihin ilman maalivahtia ajassa 59:12 Akseli Mäkisen toimesta. Voittomaalin jatkoajalla veivasi Miku Ronkainen, joka nousi samalla yksin maalipörssin kärkeen. Kotijoukkueen muista maaleista vastasivat Mikko Haaparanta, Aleksi Akkila sekä Anri Ravinskis. Vierasjoukkueesta maaliverkkoa heiluttivat Erkka Seppälä, Niko Lahtinen, Valtteri Jeskanen sekä Alexander Forslund.

FPS - HOKKI 1-2

Hokki vei pisteet mukanaan Forssan perjantai-illasta. Veli-Matti Tiuraniemi viimeisteli molemmat vierasjoukkueen maaleista. Devon Skoleski osui puolestaan kotijoukkuelta ja maali oli Skoleskille uran ensimmäinen Mestiksessä.

IPK - KIEKKO-VANTAA 4-0

Paavo Kohoselle kauden kolmas nollapeli ja maalinteossa onnistuivat Leo Ring, Juuso Arola ja kahdesti tyhjiin osunut Samuel Timonen. IPK:lla on mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto lauantain kierroksella.

HERMES - KIEKKO-POJAT 4-5

Yhdeksän maalin ilta Kokkolassa kääntyi vieraiden voittoon. Kiekko-Poikien Eppu Karuvaaralle sekä Ivo Sedlacekille tehot 1+2 ja maalinteossa onnistuivat myös Osku Koivistoinen, Kim Nieminen ja Miska Hattunen. Hermeksen maalit Samu Koskenkorvan, Tommi Laakson, Arttu Lausniemen sekä Michal Kvasnican nimiin. Eero Klintrupille kolme syöttöpistettä.


---
Published by: