Mikko Ahosta Hermeksen toiminnanjohtaja

9.1.2024
Mikko Ahosta Hermeksen toiminnanjohtaja

Picture: Andrea Lindvall

Kokkolan Hermes otti harppauksen kehityssuunnitelmassaan ja vahvisti organisaatiota nimittämällä toiminnanjohtajan. Position painopisteet ovat myynnin roolin korostaminen, kumppanuuksien hankinta sekä ottelujen ja tapahtumien kehittäminen. Hermeksen toimistoon saatiin aimo annos pätevyyttä, näkemystä ja energiaa, kun pestiin astui sekä kotimaista että kansainvälistä kokemusta omaava Mikko Aho. Porilaislähtöinen Aho on ehtinyt toimia pitkään urheilumanageroinnin ja -myynnin parissa.

- Parikymppisenä päättyneen pelaajaurani jälkeen toimin pelaajatarkkailijana pohjoisamerikkalaisille seuroille, jonka jälkeen viimeisempänä NHLPA:n (NHL:n pelaajayhdistys) sertifioimassa agenttitoimisto Kaizen Sports Agencyssä Client Managerina. Kotimaan rintamalla olen hankkinut kokemusta mm. FPS:n urheilutoimenjohtajan tehtävissä, kertoo Aho taustoistaan.

Lue lisää aiheesta Kokkolan Hermeksen kotisivulta.


---
Published by: